Palik László és Marsi Anikó nagyobbik fia - Vilmos már 13 éves
Palik Vilmos elképesztően megnőtt az elmúlt évek alatt.

over-ok
beauty and style
Top olvasott cikkek

Palik Lászlót felesége, a Tények híradósa, Marsi Anikó két kisfiúval ajándékozta meg, Vilmos az esküvőjük után egy évvel, 2006-ban, a kisebbik gyerkőc, Vince pedig 2009-ben látta meg a napvilágot. Az Exatlon Hungary műsorvezetőjének az iskolás fiúkon kívül egy lánya is van első házasságából, a 29 éves Júlia már felnőtt nő, aki biztonságpolitikai szakértőként és kutatóként keresi a kenyerét.

Palik László és fiai

Palik László, a Fuss család, fuss!  sportreality műsorvezetője elképesztően szoros kapcsolatot ápol a 13 éves Vilmossal és a 10 éves Vincével. Annak, hogy tíz évvel ezelőtt úgy döntött, visszavonul, az volt a legfőbb oka, hogy nem akart kimaradni a két fia életéből.

- Nagyon összetett az, hogy miért döntöttem úgy annak idején, hogy visszavonulok. A legfőbb oka a családom volt. Nem akartam a fiaim életéből kimaradni, és szerettem volna akkor abbahagyni a bulit, amikor még jó. Úgy gondoltam, amit akartam, azt elértem akkorra, és itt az ideje távozni. Most is úgy érzem, hogy ez életem egyik legjobb döntése volt, amit egy percig sem bántam meg. Semmire nem cserélném el az elmúlt éveket, mert így ténylegesen részese lehettem Vilmos és Vince életének, és egy igazán szoros apa-fiúk kapcsolat alakulhatott ki közöttünk - árulta el januárban a műsorvezető a Lokálnak, aki 2019-ben mégis visszatért a képernyőre, ekkor forgatta az Exatlon Hungary című extrémsport-realityt a TV2-n.

Palik László és Marsi Anikó egyébként ritkán nyilatkozik a gyermekeikről, a Mokka júliusi adásában azonban kivételt tettek, és megosztottak egy-két érdekességet a fiúkkal kapcsolatban. Kiderült, a srácok imádnak sportolni és edzésre járni, Vilmos elképesztően jó és gyors futó, de azt is elárulták, hogy a két fiú érdeklődik-e szüleik munkája iránt, vagy sem.

- Azt szeretném, hogy a gyerekeim boldogok legyenek, és azt csinálják, amit szeretnének. Abban a korban vannak - 13 és 10 évesek -, amikor minden érdekli őket. És amikor valami érdekli őket, a mélységig akarják látni, hogy működik. Nem gondolom, hogy a televíziózás érdekelné őket, az érdekli őket, mivel foglalkoznak a szüleik, mit csinálnak. Ők például soha nem kapcsolnák be a televíziót, mert ők már nem az a generáció, akik tévét néznek - vallották be a műsorban.

Képes összeállításunkban megnézheted Palik László és Marsi Anikó ritkán látott nagy fiát, a 13 éves Vilmost, valamint öccsét, a 10 éves Vincét is.

Ezt is szeretjük