Ő Szellő István középső fia - A 17 éves Ádám jóképű tini lett
Szellő István 17 éves fia, Ádám tehetséges teniszező lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szellő Istvánnak négy gyermeke van, a 23 esztendős András az első, míg a 17 éves Ádám a második házasságából született. Az augusztusban tizedik születésnapjukat ünneplő ikrei, Manna és Alen egy harmadik kapcsolatából születtek.

Az RTL Klub híradósa csak ritkán vállal közös szereplést gyermekeivel, ám a Best magazin kedvéért most kivételt tett, középső fiával, Ádámmal egy apa-fia fotózásra vállalkoztak. A 17 éves fiú nagyon jóképű tinédzser lett.

Az 52 éves sztár a lapnak elárulta, hogy középső fia hatéves kora óta teniszezik, azóta pedig számtalan meccset megnyert. Az utóbbi két és fél évét Ádám egy spanyolországi teniszakadémián töltötte, azonban most hazatért Magyarországra, de szeretne majd egy amerikai ösztöndíjat megpályázni.

- Nagyon jól éreztem magam Spanyolországban, szép helyen voltam, főleg britek között, viszont szeretnék egy biztos pontot, ha a teniszkarrierem nem működne, ezért mindenképpen üzleti egyetemre jelentkeznék Floridába vagy Kaliforniába - magyarázta a lapnak a 17 éves tinédzser.

A népszerű tévés és fia kapcsolata nagyon erős, bár Ádám édesanyjával él, de gyakran találkoznak egymással. A teniszmeccsekre is elkíséri fiát, mindenben támogatja őt. Szellő István szerint fia nagyon maximalista, és komolyan veszi a feladatait.

- Sok mindent látok magamból Ádiban, sok reakciója hasonló az enyémhez. Például, hogy tud küzdeni, és az agyasság is megvan benne, ami bennem - tette hozzá. 

Fotókon Győrfi Pál sármos fia

Győrfi Pál olykor megmutatja legidősebb fiát, Danit a közösségi oldalán. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen jóképű srác lett a mentőszóvivő fiából.

Ezt is szeretjük