Novodomszky Éva és ritkán látott fia - Christiano jóképű tinédzser lett
Novodomszky Éva megmutatta ritkán látott fiait, Christianót és Marcót.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Novodomszky Éva 2018 júniusában jelentette be, hogy olasz férjével, Salvóval már másfél éve külön élnek. Házaspárként ugyan már nem működött a kapcsolatuk, de szülőpárként a mai napig nagyon jól: nagy szeretetben nevelik két fiukat, a 2004 októberében született Christianót és a 2010 júniusában világra jött Marcót. 

A köztévé műsorvezetője a Meglepetés magazin címlapján mutatta meg ritkán látott fiait, akik a 45 éves tévés elmondása szerint olyanok, mint a tűz és a víz. 

Nagyobbik fia már tinédzser 

- A 15 éves nagyfiam, Chris a világ legkönnyebben kezelhető tinije. Nincsenek túlkapásai, nem lázad, komoly, de azért imád bohóckodni, és férfiasan védelmez engem és az öccsét. Mindent meg lehet vele beszélni, és ismeri a határokat - mesélte a lapnak Novodomszky Éva. 

A kisebbik fiú, a kilencéves Marco teljesen más gyerek, ami a bátyjánál működött, az nála nem. A szülei igyekeznek lekötni az energiáit, ami a focizással többé-kevésbé sikerül is. 

- Benne összpontosul minden olasz temperamentum, öntörvényű, az egész lénye maga a határfeszegetés. Olykor Chrisszel ketten kellünk ahhoz, hogy bírjunk vele, és az is megesik, hogy eljön a perc, amikor azt mondom neki: majd jön apa, és ezt vele beszéld meg! 

novodomszky-eva
Fotó: Facebook/Novodomszky Éva

Annak ellenére, hogy a szülők elváltak, az Olaszországban élő rokonokkal is szoros maradt a kapcsolat, Novodomszky Éva Salvo szüleinél nyaralt idén a két gyerekkel. Olasz karácsonyi hagyományt is beépítettek az ünnepekbe: külföldi rokonaiknál azt látták, hogy már december elején feldíszítik a karácsonyfákat, így ők is átvették ezt a szokást - már csak azért is, mert a karácsonyi ünnepeket általában Szarvason, a tévés anyukájánál töltik. 

- Emellett van egy saját fejlesztésű ajándékozási szokásom: advent kezdetétől egészen karácsonyig minden nap egy-egy karácsonyfadíszhez rögzített, apró meglepetést rejtek el a házban vagy a kertben a fiúknak, amiket ők nagy örömmel keresnek meg - osztotta meg az olvasókkal a gyönyörű tévés. 

Sztárok ugyanolyan ruhában

Azon túl, hogy Ördög Nóra és Novodomszky Éva közkedvelt műsorvezetők, találtunk még valami közöset bennük: a 38 és a 45 éves tévés tetszését is elnyerte a Zhoja Szalon tűzpiros estélyi ruhája. Képes összeállításunkban olyan kreációkat gyűjtöttünk össze, melyeket Ördög Nóra és egy másik magyar sztár is viselt. 

Ezt is szeretjük