Sármos pasi lett Győrfi Pál nagyobbik fiából - Friss fotókon a 22 éves Dani
Győrfi Pál fia, Dani a zenélés felé kacsintgat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A négygyerekes Győrfi Pál imádja a családját, feleségével, Adrienn-nel egy kisfiút és két kislányt nevelnek. Ádámnak, Aliznak és Lillának van egy bátyja is, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének előző házasságából született legidősebb gyermeke, Dani, aki mára sármos férfivá érett.

Győrfi Dániel és édesapja viszonya nagyon erős, rendszeresen szoktak apa-fia programokat szervezni.

- Ami durva, hogy nem is olyan régen együtt csináltunk zenét. Apa játszott a Madártej zenekarban, úgyhogy van egy kis zenei múlt, én pedig egy kicsit képeztem magam ezen a területen, így alkalmunk nyílt kicsit együtt zenélgetni. Ez fenomenális volt - mesélte Dani a FEM3 Café egyik októberi adásában, hozzátéve, édesapja teljesen átszellemült, amikor együtt muzsikáltak.

Az is kiderült, hogy a diplomája megszerzése óta azzal foglalkozik, amit szeret.

- Elkezdtem követni az álmaimat, kicsit kockáztatok. Eddig az volt, hogy a színfalak mögött tevékenykedtem, csináltam audiovizuális tartalmakat cégeknek, viszont most a saját dolgaimmal foglalkozom, kiélem a kreativitásomat, videókat, képeket csinálok, és most a zenével is próbálkozom, de ez kicsit távol áll tőlem, úgyhogy itt jobban kell igyekeznem - magyarázta a fiatal.

A YouTube-csatornáján ismét aktívabb lett a vlogger, több friss videót is feltett.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen sármos lett Győrfi Pál idősebbik fia.

Ezt is szeretjük