Így él most Gombos Edina: Floridában gyönyörű helyen lakik családjával
Gombos Edina egy gyönyörű lakóparkban éli mindennapjait férjével és gyerekeivel Amerikában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legtöbben csak filmek alapján tudjuk elképzelni, milyen lehet az élet a tengerentúlon. Vannak, akik ábrándozás helyett merész döntést hoztak: Gombos Edina és családja 2015-ben határozta el, hogy lakhelyét Magyarországról áthelyezi az Amerikai Egyesült Államokba.

A műsorvezető egy évtizeden át dolgozott a Sláger Rádió hírszerkesztő-hírolvasójaként, majd 2002-től képernyősként lett népszerű hazánkban. 13 évig vezette az Aktív, illetve a Magellán című műsort.

Gombos Edina floridai élete

Noha manapság médiamenedzserként keresi a kenyerét, nem tűnt el teljesen a kamerák elől, csak platformot váltott. A televízió helyett most a YouTube-on találkozhatunk vele, az Itt Van Amerika! elnevezésű csatornáján betekintést enged floridai életébe.

- Több célt is kitűztünk magunk elé: szeretnénk virtuális utazásra hívni azokat, akiknek nincs lehetőségük eljutni az Amerikai Egyesült Államokba, egyúttal megismertetni velük az itteni szokásokat, kultúrát, érdekességeket, és lebontani azokat a negatív sztereotípiákat, amelyek az amerikaiakról, az itteni életről sokak fejében élnek. Azt fontos hangsúlyozni, hogy a videóinkkal az továbbra sem célunk, hogy másokat költözésre buzdítsunk. Annak külön örülünk, hogy a gyerekeink visszanézhetik majd a közös élményeinket - magyarázta a 24.hu interjújában 2020 májusában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Videói leginkább a helyi és környékbeli nevezetességek bemutatásáról szólnak, illetve nézői azt is megtudhatják, hogy él egy átlagos, floridai család. 2021 januárjában például biciklire pattanva tárta fel előttük a szomszédságukat.

florida-1
Fotó: YouTube/ ITT VAN AMERIKA! Élet az USA-ban

Szikrázó napsütés, 30 fok a tél kellős közepén - ez jellemzi a műsorvezető mindennapjait. A január végi videóban megmutatta, hogy épp olyan gyönyörű helyen lakik, mint amilyeneket az amerikai filmekben látunk, hatalmas pálmafák szegélyezik a zöldövezetben található lakóparkot. Szomszédaik golfkocsikkal közlekednek, nincs kerítés, ám a negyven családot számláló kis közösség tagjai kóddal ellátott sorompón keresztül autózhatnak be.

florida-2
Fotó: YouTube/ITT VAN AMERIKA! Élet az USA-ban

Ugyan a hangsúlyt mindig a látványosságokra helyezi, olykor otthonába is bekukkanthatnak feliratkozói, valamint azt is láthatják, milyen nagyok már gyermekei, Miranda és Matteo. 

Hazai sztárok külföldi párjai

Gombos Edina kubai származású férje, Alberto mellett találta meg a boldogságot, de nem ő az egyetlen híresség, aki nem Magyarországon született párral rendelkezik. Képes összeállításunkban olyan sztárokat mutatunk, akiknek külföldi a kedvese. 

Ezt is szeretjük