Vajna Tímea 2 és fél milliárd forintos villát vett: pazar luxus 650 négyzetméteren
Vajna Tímea a hírek szerint luxusvillát vásárolt Beverly Hillsben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, Vajna Tímea megtalálta Los Angelesben az álomotthonát: az ideje nagy részét immár Amerikában töltő üzletasszony Beverly Hillsben vásárolt egy luxusvillát.

Azt írta a dirt.com, hogy a 8,9 millió dollárért, vagyis 2,6 milliárd forintért megszerzett ingatlanból lenyűgöző a kilátás a Benedict Canyonra és Los Angeles városképére. 

Vajna Tímea luxusvillát vett Beverly Hillsben

Az oldal értesülései szerint Andy Vajna özvegye 120 millió dollárt örökölt, és nemrég 4,9 millió dollárért eladta a 2019-ben elhunyt producer Sunset Strip felett található birtokát, majd a hónap elején Beverly Hillsben vásárolt egy 650 négyzetméteres villát. 

vajna-timea
Fotó: TV2

A 2021-es, új építésű, ultramodern villa egy zsákutca végén, a kapuk mögött bújik meg, hat hálószoba és hét fürdő található benne, valamint a garázsban több luxusjármű is elfér. A bennfentes magazin képeket is lehozott a luxusvilláról. 

Páratlan a kilátás a hatalmas üvegablakokon át a tágas nappali-étkező helyiségből, amelyből rögtön a pazarul felszerelt konyhába léphetnek a látogatók. Az ingatlanban helyet kapott még moziterem, borok tárolására tervezett helyiség, amelyben a palackok hőmérsékletét egyedi tervezésű szekrény szabályozza, öltözőszoba óriási gardróbbal és edzőterem is.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Az ingatlanhoz több mint egy hektár földterület tartozik, de ennek jelentős része meredek hegyoldal. Így is tudták a ház mellett a csak enyhén lejtős területet füvesíteni, ahol maradt hely a nyugágyaknak, a kerti székeknek, emellett tűzrakó helyiség, kerti konyha és egy medence is a tulajdonos és vendégei kényelmét szolgálja.

Vajna Tímea tavaly év elején, amikor még csak bérelt lakásban élt Hollywoodban (ezért havonta hárommillió forintot fizetett), azt mondta a Blikknek, még keresi az álomotthonát: olyan ingatlant szeretne venni, amiben a családja is elfér, ha meglátogatják Los Angelesben. 

vajna-timea
Fotó: TV2/Tények Plusz

Egyik közeli ismerőse most azt nyilatkozta a napilapnak, hogy még nem hallott a 38 éves híresség ingatlanvásárlásáról, de elképzelhető, hogy megtörtént. 

- Évek óta él abban az albérletben, ami 60 négyzetméternél nem lehet nagyobb. Szeretett ott élni, míg egyedül volt, de most már kinőtték Zolival ketten. Az igaz, hogy régóta keres ingatlant, de arról nem hallottam, hogy sikerrel járt volna.

Kóbor János pazar otthona

Az Omega frontembere egy mediterrán stílusú villában él feleségével és lányukkal, amely korábban a Korda házaspár, Korda György és Balázs Klári tulajdonában volt. A legendás zenész házaspár tíz évig élt a törökbálinti villában. 

Ezt is szeretjük