Horváth Gréta férjének új párja van: „Esnek ki a csontvázak a szekrényből”
A válófélben lévő Horváth Gréta férje, Dávid bevallotta, hogy új párja van.

horvath-greta-cover2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan meglepődtek, amikor Horváth Gréta január 7-én bejelentette a közösségi oldalán, hogy férje, Meggyes Dávid úgy döntött, kilép a nő és annak első házasságában született kisfia életéből. A pár kapcsolata kívülről és az Instagram-képek alapján harmonikusnak tűnt. 

A kisgyerekes anyuka posztjában azt írta, nem szeretné leírni, mi történt, szeretne méltóságteljesen viselkedni.

Horváth Gréta férjének új párja van

Horváth Grétát és Meggyes Dávidot párként 2019 őszén ismerhette meg a nagyközönség, amikor az Ázsia Expressz második évadában szerepeltek. A TV2 reality műsorát meg is nyerték, az utolsó adások egyikében Dávid meg is kérte Gréta kezét.

horvath-greta-ferje
Fotó: TV2/Love Bistro

Két és fél év után, 2020 februárjában szűk, családi körben házasodtak össze, de a második évfordulójukat már nem együtt ünneplik, Horváth Gréta múlt pénteki posztjában tudatta, hogy Dávid elhagyta.

Az influenszer vasárnap volt párjától osztott meg egy bejegyzést, amelyben Dávid a védelmébe veszi, Grétát ugyanis sokan elkezdték támadni azért, mert véget ért a házassága. A férfi azt írta, nem érti, miért bántják Grétát, hisz ő volt az, aki kilépett a házasságból, a döntésbe pedig a másik fél szinte belepusztul. 

„Én döntöttem, én mentem el, én rúgtam fel az összes fogadalmam, amit Barinak tettem, és megértem, ha sohasem fog megbocsátani. Van valakim! Miért őt bántjátok?! Jobb feleséget, anyát, barátot, társat nem kívánhattam volna nála. Ez nem az ő hibája! Ezt mindenki vésse a fejébe! Miért nem engem bántotok?! Ha valakit lehet, az én vagyok!” - olvasható Meggyes Dávid vallomásában. 

Én természetesen tudom, mi van még a háttérben. Esnek ki a csontvázak a szekrényből az elmúlt 4,5 évet illetően... döbbenetesen állok az egész előtt

- Horváth Gréta ennyit fűzött hozzá férje szavaihoz. 

Bodrogi Gyula és Voith Ági ezért nem váltak el

Voith Ági és a színészlegenda jelenlegi élettársa, az egykori manöken Vass Angéla között felhőtlen a viszony, de Bodrogi Gyula és felesége kedvese, Döme Zsolt is barátok. Soha nem volt köztük gyűlölködés, még azt is együtt beszélik meg, milyenek legyenek az ünnepek. Felmerülhet a kérdés, ha ilyen nagy az egyetértés, miért nem adták meg házasságuknak a lezárást. Elárulták, mi az oka annak, hogy nem váltak el.

Cover-fotó: TV2/Ázsia Expressz

Ezt is szeretjük