Kulcsár Edina nem költözött össze G.w.M-mel: kiderült, mi ennek az oka
Kulcsár Edina és G.w.M. január 17-én tudatták a nagyvilággal az Instagramon keresztül, hogy egy párt alkotnak.

kulcsár-edina-gwm-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina január 17-én tudatta az Instagram-követőivel, hogy rátalált a szerelem. Egy közös szelfivel rántotta le a leplet arról, ki hódította meg a szívét: Varga Márk, azaz a rapper G.w.M. személyében talált párra.

Az új kapcsolat híre akkor sokakat meglepett, hiszen mindössze három nappal korábban, szintén a közösségi médiában jelentette be, hogy férjével, Csutival véget ért a házasságuk. 

Kulcsár Edina és G.w.M. összeköltözése

A szerelmesek azóta többször is beszéltek a magánéletükről, sőt már nyilvános eseményen is láthattuk őket együtt. Ölelkezve jelentek meg az új Batman premiervetítésén. Az ott készült képekről süt, fülig szerelmesek, illetve az egykori szépségkirálynő is jó párszor hangot adott annak, milyen mély érzéseket táplál a zenész iránt.

- Jött valaki, akinek elmondhatok mindent, és ez nekem újdonság. Hogy nem kell attól félnem, mi lesz velem, ha kiadom magam. Mert minden szavam, gondolatom, érzésem biztonságban van Márknál - mesélte a Story magazin tavaszi különszámának interjújában.

A lapnak elárulta, alapvető náluk, hogy sosem fekszenek le haraggal, addig nem állnak fel az asztaltól, amíg úgy látják, a másikat nyomasztja valami. Hatalmas a harmónia köztük, és bár Csuti már elköltözött a Kulcsár Edinával közös otthonból, az összeköltözéssel még várnak.

- Talán fél év elteltével lenne ideális, de nehéz megmondani. A gyerekek miatt még korainak érzem, de ez bármikor változhat, leginkább akkor, ha azt látom, hogy Medi és Nina kezdenek közel kerülni Márkhoz. 

kulcs
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Jelenleg a páros a randizós fázisban van, heti egy-két alkalommal tudnak együtt aludni. Igyekeznek minél több időt kettesben tölteni, ám ez nem mindig egyszerű, hiszen mindkettejük napjait a pörgés jellemzi.

- Van, amikor elkísérem egy-egy koncertre, hiszen addig is együtt tudunk lenni, de utána fáradtan beesünk az ágyba, és én sokszor reggel rohanok is a gyerekekhez. Szóval nehezített terep a miénk, de ezért is hálásak vagyunk. Mindeközben tervezzük a jövőt, ami egy közös otthon lesz majd.

2021-es év új sztárpárjai

Nem Kulcsár Edina és G.w.M. az egyedüli hírességek, akikről a közelmúltban derült ki, hogy egy párt alkotnak. Képes összeállításunkban csokorba szedtük a 2021-es esztendő új sztárpárjait.

Cover-fotó: RTL Klub/Fókusz, TV2/Mokka

Ezt is szeretjük