Ő Pál Dénes ritkán látott párja: Heni csinos, szőke hajú édesanya

Pál Dénes és Heni ugyan hosszú ideje együtt vannak, a lánykérésre csak idén kerítettek sort.

pál-dénes-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pál Dénest 2013-ban ismerhette meg az ország a The Voice - Magyarország hangja című tehetségkutatóban, amelyet végül meg is nyert. Azóta számtalanszor láthattuk a képernyőn, 2014-ben a Sztárban Sztár második évadában is ő állhatott a dobogó legtetejére, két évvel később pedig Demcsák Zsuzsa partnereként énekelt a Nagy Duettben.

Bár már csaknem egy évtizede, hogy bekerült a köztudatba, arra nagyon ügyel, hogy a szakmájából adódó rivaldafénytől távol tartsa a szeretteit: három és fél éves kislányát, Panna Rózát nem mutatja meg a nyilvánosságnak, és gyermeke édesanyjával sem sűrűn mutatkozik.

Pál Dénes és párja, Heni

Most a Story magazinnal tett kivételt egy különleges apropó okán, a csinos Henivel hamarosan férj és feleség lesznek. 

A kapcsolatuk története nem a hagyományos forgatókönyv szerint zajlott, náluk kicsit felcserélődtek a dolgok: összeköltöztek, majd vettek egy kiskutyát, ezután megszületett a kislányuk, és kertes házba költöztek.

- Úgy voltam vele, hogy akkor ezek a dolgok fontosabbak voltak, és be kell vallanom, kettőnk közül én voltam az, aki ezek miatt kicsit elodázta a házasságkötést, de most már úgy éreztem, komolyan itt az idő, hogy hivatalosan is összekössük az életünket - ecsetelte a lapnak az énekes.

A cikk az ajánló után folytatódik

Bár rég megbeszélték, hogy oltár elé állnak, a harmincéves sztár emlékezetes eljegyzést szeretett volna. Sokáig várt a megfelelő helyre és időre, végül Rómában a Szent Péter téren tette fel a nagy kérdést.

Pál Dénes 2013-ban a The Voice - Magyarország hangja versenyzőjeként.
Pál Dénes 2013-ban a The Voice - Magyarország hangja versenyzőjeként.
Fotó: TV2/The Voice - Magyarország hangja

- Az igazat megvallva sokszor gondoltam már rá, hogy most fogja megkérni a kezem, de ott és akkor egyáltalán nem számítottam rá. Valóban meglepődtem, és nagyon boldog voltam. Dénes szereti jó előre megtervezni a dolgokat. A gyűrűt is jó előre kiválasztotta, és habár én akkor is örültem volna, ha egy automatából vásárolt cukorgyűrűvel kéri meg a kezem, meg kell mondanom, hogy csodálatos ékszert választott - mesélte a leendő feleség.

Az esküvői készülődés már javában folyik: már megvan a helyszín, a dátum és a vendéglista is. A lagzijuk különlegességét az adja, hogy egy csütörtöki napon tartják majd, hiszen nyáron a baráti körükből sokan koncertezni járnak hétvégenként.

Árpa Attila ritkán látott szerelme

Árpa Attilának Alexandrával eleinte döcögősen indult a kapcsolata: egy évig együtt voltak, majd szakítottak, aztán sokáig csak barátokként tekintettek a másikra, végül három évvel ezelőtt újra visszataláltak egymáshoz.

Ezt is szeretjük