Íme Pély Barna csinos, szőke párja: Évivel 10 év után lettek szerelmesek egymásba
Pély Barna és Évi évekig csak munkatársakként szerepeltek egymás életében, 2019 változtatott meg mindent.

pély-barna-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár sokszor halljuk, létezik szerelem első látásra, van, hogy csak a sokadik alkalom után eszmélünk rá, a lelki társunk végig ott volt a szemünk előtt. Pontosan ez történt Pély Barnával: annak ellenére, hogy már hosszú évek óta együtt dolgozik kedvesével, a gyengéd érzelmek csak tíz évvel a megismerkedésük után bontakoztak ki köztük.

Évivel 2004-ben a United zenekar Végső Vallomás című dalához készült videóklip forgatásán találkoztak először. A zenész akkor csak annyit tudott, hogy a TV2-től érkezik hozzá egy szőke riporterlány, aki interjút fog készíteni vele.

 Pély Barna és párja, Évi

Ezután hosszú ideig nem is találkoztak újra. Végül ismét összesodorta őket az élet: Évi a menedzsere lett. Sokáig pusztán munkakapcsolat és barátság volt köztük, majd azt követően, hogy Pély Barna és Galambos Dorina válását kimondták 2018-ban, egyre közelebb kerültek egymáshoz.

- Elkezdett menedzselni, aztán valahogyan kialakult ez az egész történet. Közben ő is szakított a korábbi kapcsolatával, én is szétmentem Dorinától, minden nagyon természetes módon alakult, nem gondoltuk túl a dolgokat. Ez belül dőlt el, alapvetően ez egy lelki kapcsolaton, egy barátságon alapuló kapcsolat. Az én életemben ez baromi ritka dolog, sőt ez az első olyan kapcsolatom, ami nem hirtelen fellángoláson alapul, hanem normálisan fel van építve - ezt még 2021 februárjában mesélte az énekes a Blikknek.

Immár két éve, hogy egy párt alkotnak. Az élet minden területén kiegészítik egymást. Legyen szó munkáról vagy akár hobbikról, mindenben tökéletesen passzolnak. Az ünnepekre is együtt készülnek. Mindketten imádják a karácsonyt és azt, hogy ilyenkor díszbe öltöztethetik a közös otthonukat.

- Közösen gondolkozunk, közösen oldjuk meg a feladatokat. Ha szövegírásról van szó, Évi segít nekem, tök jó ötletei vannak. Értelemszerűen, amikor zenét írok, azt is neki mutatom meg először, ő az első szűrő mint közönség - ezt már a Story magazin téli különszámában árulta el.

Árpa Attila ritkán látott szerelme

Árpa Attilának Alexandrával eleinte döcögősen indult a kapcsolata: egy évig együtt voltak, majd szakítottak, aztán sokáig csak barátokként tekintettek a másikra, végül három évvel ezelőtt újra visszataláltak egymáshoz.

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük