Galambos Dorina 37 évesen ilyen dögös: válása után élvezi a futó kapcsolatokat
Galambos Dorinát ugyan nem viselte meg a legutóbbi kalandjának a vége, de új klipjében a keserves szakításokról énekel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Galambos Dorinát 19 évesen, a Megasztár 2003-as, legelső szériájában ismerte meg az ország. A TV2 tehetségkutatója nemcsak ismertséget, hanem szerelmet is hozott számára: ekkor szerettek egymásba Pély Barnával, aki a zsűriben foglalt helyet. 

Az énekesnő novemberben már a 38. születésnapját ünnepli, nem csak külsőre változott sokat, és lett dögös, vonzó nő: sokat komolyodott, több zenei irányzatban is kipróbálta magát, több zenekarral is dolgozik, és időközben elvált. 

Galambos Dorina élvezi a szingliséget és a kalandokat

Pély Barnával 2018 májusában jelentették be, hogy 15 együtt töltött év és öt év házasság után elválnak. Galambos Dorina az RTL Klub Reggeli című műsorában azt mondta, élvezi a szingliséget és a kalandokat. 

galambos-dorina
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Nagyon élvezem a szingliséget meg a kalandozó hadjáratot, most jó ez így. A zenekarban a fiúk úgy szoktak hívni, hogy Kalandos Domina, ezen nevetünk a próbateremben. 

Az Izzó nevű zenekarával szeptember 17-én tartják lemezbemutató koncertjüket a budapesti Instant-Fogas Komplexumban. Új klipjük a Paranoia című dalukhoz készült, abban a szakítás utáni keservet mutatják be egy pasi szemszögéből. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Nekem is volt egy jó kis kalandom pár hete, és annak is vége szakadt. Egyébként nem viselt meg, mert ez csak egy kaland volt, de van olyan, ami igen, ha nagyon szerelmes vagy. Ha sokszor megbántanak, egyre több réteg rakódik a szívedre, aztán egyre nehezebb megnyitni egy új személynek. 

- Ha az előző bunkó volt, a következővel te leszel bunkó, de mi van, ha cuki jön: ilyeneken is gondolkodtam, amikor a szöveget írtam. Egy idő után az ember paranoiássá válik, már senkiben nem bízik, nem akarja, hogy megbántsák. Ezt egy nőalakba helyeztem, aki a klipben hazafelé tart, úgy érzi, hogy követi valaki, de persze ez nem biztos, csak úgy érzi. 

A vizualitás, megjelenés mindig fontos volt az énekesnő számára, így a klipben is az, ahogy a fellépéseken is. 

- Pénteken is ki fogok tenni magamért, pont tegnap találtam ki a fellépőszettet is, elég menő lesz. 

A 2021-es év további részében szeretne új dalokat készíteni, újabb fellépéseket tervez - nemcsak az Izzóval, hanem a 2008-ban alapított, jazzes Mrs Columbóval és a 2020. év elején elindított, a fiatalabb korosztályt megcélzó, elektronikus hangszerelésű Diorával is. 

Patai Anna és a tehetségkutatók fiatal énekesnői egykor és ma

Patai Anna volt a Megasztár legcukibb gyereksztárja. 11 évesen került be a 2010-es évad döntősei közé, és a nyolcadik helyen végzett. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott a TV2 műsora óta, és azokat a tehetségkutatós lányokat is láthatod, akik mára felnőtt nők lettek. 

Ezt is szeretjük