2005-ben a Megasztárban ismertük meg Szabó Esztert: a 39 éves énekesnő dögös anyuka
Szabó Eszter már nem az a vadóc, kalapos énekesnő, ahogy anno megismertük.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem túlzás azt állítani, hogy a Megasztár úttörőként alapozta meg a tehetségkutatók népszerűségét hazánkban. Amikor az első széria 2003-ban adásba került, szombat esténként szinte kiürültek az utcák, mindenki a tévé előtt szorított a kedvenc énekeséért. 

Ezek után senkit sem lepett meg, hogy a műsor évekig sikerrel futott a TV2-n, az összesen hat szezonban pedig rengeteg tehetséget ismerhettünk meg. Vannak, akik a szereplés után megvetették lábukat a szórakoztatóiparban, mások inkább eltávolodtak a rivaldafénytől.

Így néz ki a 39 éves Szabó Eszter

Szabó Eszter az utóbbi tábort erősíti, az elmúlt esztendőkben csak nagyon ritkán láthattuk a képernyőn. A 2005-ös évad vadóc énekesnőjéről az Instagramon lehet pár friss képet találni, és mivel nem sokszor mutatja meg magát, még szembetűnőbb, mennyit változott 39 éves korára. Dögös, kétgyermekes anyukaként éli a mindennapjait.

Szabó Eszter 2005-ben a Megasztár versenyzőjeként, és 2021 júniusában 39 évesen.
Szabó Eszter 2005-ben a Megasztár versenyzőjeként, és 2021 júniusában 39 évesen.
Fotó: TV2/Megasztár, Instagram/Szabó Eszter

Az egykori tehetségkutatós a külsejét illetően kísérletező szellemnek nevezhető. A platinaszőkétől a lángvörösig minden hajszínt kipróbált. 2021-re visszatalált ahhoz a frizurához, amellyel megismerte a közönség, ébenfekete tincsekkel látható új képein. Nemcsak énekesnőként dolgozik, hanem újságíróként is - a Dívány online magazinon például népszerűek különleges receptjei.

A verseny nem csak népszerűséget hozott a számára, gyermekei édesapját is itt ismerte meg. Egy országot tartott lázban anno, hogyan alakult a románca Kontor Tamással, majd egy emberként lepődtünk meg, amikor még a show ideje alatt bejelentették, Szabó Eszter első gyermekükkel várandós. Nagyobbik fiuk, Edvin 2006 decemberében jött a világra, kisebbik gyerkőcük, Armand 2008 márciusában született. Bár a szülők a legnagyobb egyetértésben nevelik gyermekeiket, 2015-ben az útjaik különváltak egymástól. 

A Gyulán született énekesnő élete nagyot fordult a Megasztár után. Az addig sokat nélkülöző lány hirtelen tapasztalta meg, mit jelent a siker, ennek pedig megvoltak a hátulütői.

- Nagy szegénységben nőttem fel, és amikor ez a tehetségkutató után átfordult, nagyon elkezdtem vásárolni. Azelőtt az a lány voltam, akinek mindig kreatívnak kellett lennie, meg kellett tanulnom varrni, hogy új ruhám lehessen. Aztán ez átfordult, és akkor minden kellett. Ez eltartott pár évig, aztán nem tudom, mitől, de elmúlt - árulta el a Micsoda Nők! Várkonyi Andreával című műsorban 2017-ben.    

Balássy Betty és Varga Feri lánya

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen nagy már a Megasztár álompárjának lánya, a tízesztendős Róza.

Ezt is szeretjük