A 2010-as Megasztárba kislányként került be: Patai Anna 22 éves, gyönyörű nő lett
Ennyit változtak az évek során a magyar tehetségkutatók tinédzser énekesnői.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 1999. augusztus 26-án született Patai Anna volt a Megasztár legcukibb gyereksztárja. 11 évesen került be a 2010-es évad döntősei közé, és a nyolcadik helyen végzett.

A TV2 tehetségkutatója után a Bőrönd mese, a Mary Poppins, a Macskafogó és a Barbara című színdarabokban is láthatta a közönség, az Egy nyári éj mosolya című darabjában Törőcsik Marival játszhatott együtt. 2014-ben egy Japánban megrendezett nemzetközi énekversenyen a második lett, egy évvel később pedig meg is nyerte. 

Patai Anna és a tehetségkutatók fiatal énekesnői

Az elmúlt években folyamatosan jelentek meg dalai és klipjei, a 2020. december 20-án megjelent Vándormadár már egymillió fölötti megtekintésnél jár a YouTube-on. A videóklipben a 22 éves Patai Anna még hidrogénszőke hajjal látható, de 2021-ben visszatért a barna hajszínhez. 

Párjával, Bencével osztálytársak voltak, három évvel ezelőtt érettségiztek. Pár hónappal a 2019 augusztusában ünnepelt, kereken 20. születésnapja előtt költöztek össze.  

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott Patai Anna a Megasztár óta, és azokat a tehetségkutatós lányokat is láthatod, akik mára felnőtt nők lettek. 

Ezt is szeretjük