G.w.M. exének az alakja és a hangja is csodás: szexi miniruhában énekelt ez esti műsorban
G.w.M. exe, Nagy Melanie egyetemet végzett, csinos nő, aki fantasztikusan jól énekel.

agy-melanie-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina mindenkit meglepett, amikor pár nappal a válása bejelentése után elárulta, ismét szerelmes, új párja a rapper G.w.M. A férfinek is két gyermeke született, Nagy Melanie egy kislánnyal és egy kisfiúval ajándékozta meg.

A hivatalos esküvőre nem kerítettek sort, de a roma hagyományoknak megfelelően házastársakként tekintettek egymásra az első perctől fogva.  

G.w.M. felesége, Melanie

A gyönyörű nő nem hétköznapi teremtés, kimondottan magasan iskolázott és művelt. Nemzetközi szakértőként végzett az egyetemen, ahol a nukleáris fegyverkezés volt a szakiránya. Fiatalon azonban még egészen más érdekelte, egy időben énekesnő szeretett volna lenni.

Nagy Melanie fantasztikusan jól énekel, ezt az RTL II NőComment! című műsorának húsvéti különkiadásának nézői is hallhatták. A stúdióban minden szem rászegeződött, és nem csak azért, mert nagyszerűen adta elő Alicia Keys If I Ain’t Got You című számát. 

nagy-melanie
Fotó: RTL II/NőComment!

G.w.M. exe elképesztően dögös volt a kamerák előtt: egy aprócska, élénkzöld miniruhába bújt, amihez piros színű magas sarkút húzott. A visszafogottan szexi darabban látszott, milyen tökéletes az alakja, és hosszú a lába. Persze mindehhez látványos, nőies smink is dukált, a szemeit “macskás” tusvonallal, a száját pink rúzzsal tette hangsúlyosabbá. 

A kétgyermekes anyuka nem most szerepelt először a tévében, mindössze 16 évesen aMegasztárban is énekelt. Akkor a nála két évvel fiatalabb Hien volt a duettpartnere, közös produkciójuk után mindketten továbbjutottak. A zsűriben helyet foglaló Eszenyi Enikő azt mondta, nagyon tetszett neki a két lány közti különleges harmónia. 

Nagy Melanie nagyon csinos volt a kamerák előtt.
Fotó: RTL II/NőComment!

Nagy Melanie néhány hónapja műsorvezetőként is bemutatkozott, a DikH Rádió és a DikH TV munkatársa lett. Népszerűségét jól mutatja, hogy a korábbi 50 főt számláló Instagram-oldala néhány nap alatt 50 ezresre nőtt. 

G.w.M. és gyerekeinek anyja között egyelőre nem túl jó a viszony, nem igazán tudnak megegyezni abban, hogyan osszák be a láthatási időt. Elképzelhető, hogy a dolgaik rendezésére nem marad más út, csak a bíróság. 

Magyar sztárok és húgaik

Dundika testvére, Brigi márciusban ünnepelte a születésnapját, amin a testvérek nem tudtak együtt lenni, Dundika ezért Londonban készült, közös képekkel köszöntötte fel a húgát. Képes összeállításunkban több magyar sztár gyönyörű, ritkán látott lánytestvérét is láthatod.

Cover-fotó: RTL II/NőComment!

Ezt is szeretjük