Ő Feke Pál gyönyörű párja: a műsorvezető Nórát a tévében nézte ki magának
Feke Pál és Mészáros Nóra először beszéltek szerelmükről, és szerepeltek nyilvánosan.

feke-pál-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2021. május vége óta köztudott, hogy Feke Pálra másfél évvel a válása után újra rátalált a szerelem. 

Nagyon óvta a friss párkapcsolatot, így egészen mostanáig szűkszavúan mesélt párjáról, és az Instagramon sem sűrűn osztott meg közös fotót. Bár néhány nyilvános eseményen már láthatták őket együtt a rajongók, közös magazinfotózásra mind ez idáig nem mondtak igent. 

Feke Pál és párja a címlapon

Most a Story magazinnal tettek kivételt. Feke Pál címlapfotón mosolygott a gyönyörű műsorvezető, Mészáros Nóra mellett.

A Kossuth rádió munkatársát és a Pesti TV szerkesztő-műsorvezetőjét a színész is a képernyőn keresztül szúrta ki.

- Emlékszem, egy hosszú, fárasztó nap után bekapcsoltam a tévét, majd megláttam őt, és azt gondoltam, milyen különleges kisugárzása van ennek a gyönyörű nőnek. Érdekes az élet, mert valamiért nem tudtam kiverni a fejemből - úgy éreztem, meg kell ismernem őt - emlékezett vissza Feke Pál a lapnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Teljesen ismeretlenül írt üzenetet a kiszemeltjének, hiszen bár voltak közös ismerőseik, soha nem találkoztak azelőtt. A levelére azonban sokáig nem jött válasz. 

- Egy kedves ismerősünk szólt, hogy Palcsi maga alatt van, amiért nem válaszoltam az üzenetére. Le voltam döbbenve, hiszen én nem kaptam semmit tőle, majd jobban megnézve, mégis - mesélte Nóra a címlapfotóhoz készült interjúban.

Az üzenetváltásból kisvártatva személyes találkozó lett. Rögtön egy hullámhosszra kerültek, a randi végén már kézen fogva sétáltak.

- Új korszak kezdődött az életemben, és nagyon boldog vagyok. Nórival óriási találkozás a miénk, a szerelem csak úgy jön, nem számít rá az ember - árulta el korábban a Bors magazinnak Feke Pál.

A szerelem olyan elsöprő erővel hatott rájuk, hogy két héttel később összeköltöztek. A 40 éves híresség érzi, hosszú, közös utazás lesz a kettejük története.  

Pál Dénes párja, Heni

Az énekes három és fél éves kislányát, Panna Rózát nem mutatja meg a nyilvánosságnak, és gyermeke édesanyjával sem sűrűn mutatkozik. Most a Story magazinnal tett kivételt egy különleges apropó okán, a csinos Henivel hamarosan férj és feleség lesznek, Pál Dénes Rómában kérte meg Heni kezét.

Cover-fotó: RTL Klub/Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük