Ő Feke Pál új párja: a műsorvezetővel kéz a kézben jelentek meg a Budavári Palotakoncerten
Feke Pál a Pesti TV műsorvezetőnőjével, Mászáros Nórával alkot egy párt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már nem titok, hogy másfél évvel a válása után Feke Pál újra szerelmes: a színész június vége óta a nagy nyilvánosság előtt is vállalja új párját. 

A negyvenéves sztár tavaly novemberben közleményben tudatta, hogy három év házasság után elválnak Gyenesei Leilával. Az öttusázó és a színész 2016 augusztusában tartotta az esküvőjét, kislányuk, Mimi egy évvel később, 2017 augusztusában született.

Feke Pál szerelme, Nóra

Május végén a Fővárosi Nagycirkusz szabadtéri előadásán egy nézőtéri fotó készült arról, hogy Feke Pál egy csinos, szőke nővel nézi a műsort. A Bors megtudta, hogy a hölgy Mészáros Nóra, a Kossuth rádió munkatársa és a Pesti TV szerkesztő-műsorvezetője. A színész a napilapnak megerősítette, hogy egy párt alkot a hölggyel, de részletekbe nem kívánt belemenni.

feke-pal
Fotó: RTL Klub/Nagy szám

- Új korszak kezdődött az életemben, és nagyon boldog vagyok. Nórival óriási találkozás a miénk, a szerelem csak úgy jön, nem számít rá az ember. De ahogy eddig sem teregettem ki a magánéletemet az újságok hasábjain, ezután sem szeretném.

A cikk az ajánló után folytatódik

Június közepén mutatkoztak először sajtónyilvános eseményen, mégpedig a legendás magyar labdarúgóról, Puskás Ferencről szóló musical szabadtéri bemutatóján a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A Puskás, a musical című előadást követő partin boldogan mosolyogtak a fotósok kamerájába. 

Azóta egy újabb közös fotó is készült róluk: a július 23-án és 24-én este a Budavári Palota Oroszlános Udvarában megrendezett Budavári Palotakoncerten Feke Pál és műsorvezető szerelme kéz a kézben jelentek meg. A Hot! magazin azt írta, érezhetően nagy volt közöttük az összhang, a zenés darabok sztárja mindenkinek be is mutatta kedvesét. 

Gallusz Niki és párja, Laura

Gallusz Nikolett színésznő, énekesnő, a Club 54 zenekar tagja, mentálhigiénés szakember. A Madách Színház közönsége főként musicalszerepekből ismerheti, de énektudását az RTL Klub nézőinek is bemutatta, amikor megnyerte az Álarcos Énekes első évadát. Tíz éve alkot egy párt Bártfai Laurával, akivel csak ritkán szerepelnek és nyilatkoznak, szerelmüket ugyanakkor már a kapcsolatuk elején felvállalták. 

Ezt is szeretjük