Ő a 77 éves Koltai Róbert párja: Ildikóval már 4 éve alkotnak egy párt
Koltai Róbert és Gaál Ildikó rendező szerelme a Batang felé című darabbal kezdődött.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok kislány álmodozik arról, hogy felnőttként egy híresség lesz a férje. Ezzel Koltai Róbert párja, Gaál Ildikó sem volt másként. Gyermekként rajongott a színészekért, autogramjaikkal kitapétázta a szobáját, ám azt a legvadabb álmában sem gondolta volna, hogy kétszer is egy-egy színművész oldalán találja meg a boldogságot.

Miután nem vették fel a színművészetire, úgy döntött, a miskolci színházhoz szegőik rendezőasszisztensként. Itt ismerkedett meg férjével, Mucsi Sándor színésszel, aki 2015 júniusában nyelőcsődaganatban hunyt el.

Koltai Róbert és Gaál Ildikó 4 éve egy pár

A két fiával és mély fájdalmával magára maradt rendezőnő a legkevésbé sem számított arra, hogy még egyszer szerelemre lel. Az élet azonban nem várt fordulatot tartogatott a számára.

- 2017-ben jött a Batang felé című darab. Én rendeztem, Robi volt az egyik főszereplő. Így kezdődött, azóta együtt dolgozunk, együtt élünk, rengeteget beszélgetünk, ötletelünk, néha persze vitatkozunk is, de ezek kizárólag szakmai viták. Robi nagyon bölcs pasi, mindig meglátja a dolgok mélyét, én inkább szerkezetben gondolkozom. Nagyon egymásra hangolódtunk, szerintem tök jól kiegészítjük egymást, ha ez nem hangzik nagyképűen - mesélte a Best magazinnak 2021 májusában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Két gyermeke is azonnal megszerette Koltai Róbertet. Bár Ildikó fiai már felnőttek, és elköltöztek otthonról, a karanténban újra hazatértek, ekkor derült ki, milyen a közös élet egy fedél alatt.

- Jó volt négyen együtt, Robit szeretik, és ez kölcsönös. Én pedig szeretek sütni-főzni, kertészkedni, barkácsolni, festeni, mázolni, számomra fontos a család, az otthon melege. Ezt igyekszem a nap minden órájában megteremteni. Az elmúlt egy évben, hogy a bezártság miatt meg ne bolonduljak, sok elmaradt munkába belefogtam, Robit is sok mindenre megtanítottam. Már tud kenyeret dagasztani, fát metszeni, magától nemigen jutna eszébe, hogy segítsen, de ha megkérem, boldogan van mellettem.

koltai róbert 1
Fotó: Zih Zsolt / MTI

A páros jobban ki sem egészíthetné egymást, és szinte mindenben egyetértenek. Egyetlen dolog akad csak, amiben különböznek.

- Robi éjszakai ember, akár játszik este, akár nem, ilyenkor adrenalindús állapotba kerül. Én akkora már elfáradok, mennék aludni. Ő tud nappal pihenni, szundikálni, én nem, nekem olyankor pörög az agyam. Na de ennél nagyobb bajunk soha ne legyen.

Gálvölgyi János és felesége, Judit

Gálvölgyi János egy színdarabnak köszönheti feleségét, Juditot. Gács Judittal 1966-ban együtt játszottak az Amatőr Színjátszó Társulatban, amellyel a Szkéné Színházban Görgey Gábor Ötórai tea című darabját mutatták be. Képes összeállításunkban rajtuk kívül olyan híres házaspárokat mutatunk, akik legalább ötven éve együtt vannak.

Ezt is szeretjük