Feke Pál és szép, szőke barátnője: Nórát műsorvezetőként ismerheted
Feke Pál a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon bemutatott Puskás-musical premierjén jelent meg párjával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Feke Pál nyíltan felvállalta szerelmét, a színész az elmúlt hétvégén bemutatott Puskás-musical közönségének soraiban jelent meg barátnőjével. 

A csinos, szőke nő Mészáros Nóra, akit sokan műsorvezetőként ismerhetnek, a televízióban és a rádióban is dolgozik.  

Feke Pál barátnője

A hónap elején hallhattunk először arról, hogy a színész szíve másfél évvel a válása után ismét foglalt. Május végén a Fővárosi Nagycirkusz szabadtéri előadásán egy nézőtéri fotó is készült arról, hogy egy csinos, szőke nővel élvezi a műsort. A Borsnak egy tőlük nem messze ülő olvasó azt mesélte, látszott, hogy összetartoznak, szorosan összesimultak, el sem engedték egymás kezét.

feke-pal
Fotó: RTL Klub/Nagy szám

Feke Pál a napilapnak megerősítette, hogy egy párt alkot a hölggyel, de  részletekbe nem kívánt belemenni.  

- Új korszak kezdődött az életemben, és nagyon boldog vagyok. Nórival óriási találkozás a miénk, a szerelem csak úgy jön, nem számít rá az ember. De ahogy eddig sem teregettem ki a magánéletemet az újságok hasábjain, ezután sem szeretném.

A cikk az ajánló után folytatódik

Bár nyilatkozni nem kívánt a magánéletéről, nem titkolózik. 2021. június 19-én nem csak a Magyarország-Franciaország labdarúgó-Európa-bajnokságon élvezhették az érdeklődők a magyar focit, ezen a napon tartották a legendás magyar labdarúgóról szóló musical szabadtéri bemutatóját is a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A Puskás, a musical Puskás Ferenc és minden idők egyik legnagyszerűbb futballcsapata, az Aranycsapat történetét dolgozza fel. 

A premierre számos sztár és híresség volt kíváncsi, így Dárdai Pál és felesége, Grosics Gyula lánya vagy ifjabb Buzánszky Jenő. Megjelent Feke Pál is a barátnőjével, akivel az előadást követő partin boldogan mosolyogtak a Story magazin fotósának kamerájába. Mészáros Nóra nem ismeretlen a hallgatóknak és a nézőknek, a Kossuth rádió munkatársa és a Pesti TV szerkesztő-műsorvezetője.

Gallusz Niki és párja, Laura

A 46 éves sztár tíz éve alkot egy párt Bártfai Laurával, akivel csak ritkán szerepelnek és nyilatkoznak, szerelmüket ugyanakkor már a kapcsolatuk elején felvállalták. Friderikusz Sándor az Életünk története című műsorában Laura azt mondta, számára a gimnáziumban derült ki, hogy más, mint a többiek, míg Gallusz Niki bevallotta, ő még vár erre a felismerésre, teljes mértékben heteroszexuálisnak vallja magát.

Ezt is szeretjük