Ő Elek Ferenc 17 évvel fiatalabb párja: Szilvivel másfél éve él együtt boldogan
Elek Ferenc nehezen viseli a karanténidőszakot, de párja mindenben a támasza.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elek Ferenc gyerekszínészként kezdte, azóta is sok sorozatban és filmben láthattuk, hangját sok szinkronmunkában hallhattuk. Az RTL Klubon 2021 január 9-én indult el A Tanár című sorozat, amelyben a történelemtanár Csabát alakítja.

2020-ban három mozifilmben is feltűnt a vásznon: szerepelt Szabó István Zárójelentés című alkotásában, és főszerepet játszott a nyáron bemutatott Hab című romantikus filmben, a Pesti balhé című vígjátékban. Az utóbbi premierjére párja is elkísérte. 

Elek Ferenc párja

A 46 éves sztár másfél éve alkot egy párt Szilvivel. A 17 évvel fiatalabb nőről annyit tudni, hogy nem szakmabeli, pénzügyesként dolgozik.

Szilvivel a Pesti balhé július végi díszbemutatóján.
Szilvivel a Pesti balhé július végi díszbemutatóján.
Fotó: InterCom/Szabó Lilla

- Nagyon örül neki, hogy mostanában ilyen sokat vagyok otthon, és rengeteg időt tudunk együtt tölteni. Zseniálisan főz, bár most egy picit vissza kell fognom magam - mesélte a Hot! magazinnak

A cikk az ajánló után folytatódik

Elek Ferenc 1998-ban végzett a Színművészetin, és azonnal szerződtette a Katona József Színház, amelynek azóta is tagja. Amikor tudnak, próbálnak, emellett a Talent Stúdióban online tanít gyerekeket szinkronizálni. Nehezen viseli a karanténidőszakot, azt, hogy nem állhat színpadra a közönség elé, pánikrohamokkal is küzdött. Szerencsére a párja a lelki támasza is. 

A Hab című romantikus vígjáték augusztusi premierbuliján.
A Hab című romantikus vígjáték augusztusi premierbuliján.
Fotó: InterCom/Szabó Lilla

- Nekem az már felér egy terápiával, hogy Szilvi létezik, és mindig ott van mellettem. Szeretünk fesztiválozni, bulikba járni, amikor van erre lehetőség. Sokszor próbált belevonni a főzésbe is, de ez a projekt sajnos nem volt sikeres: rá kellett jönnünk, hogy én pusztán lelkes fogyasztó vagyok. Ha fel kell dolgoznom egy szárnyast, elájulok.  

2021 január elején indult A Tanár harmadik évada, amelyben a történelemtanár Csabát alakítja.
2021 január elején indult A Tanár harmadik évada, amelyben a történelemtanár Csabát alakítja.
Fotó: RTL Klub

A színész volt már nős, volt felségével, Edittel nagyon jó a kapcsolata, zseniális édesanyának tartja, aki nagyon jól neveli tinédzser fiukat. 

- Marcikám egy csodálatos fiú! Szeretném, ha mindent meg tudnék adni neki, amire csak szüksége van az életben. Igen boldog lennék, ha majd születne még gyermekem. Meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok - vallotta be a hetilapnak. 

Barabás Éva és párja

Hosszú évek óta a Fókusz háziasszonya, előtte pedig a Reggeli műsorvezetői gárdáját erősítette, magánéletéről mégis alig tudunk valamit. Barabás Évi először beszélt háromgyerekes párjáról, akivel egyik kolléganője hozta össze.

Ezt is szeretjük