Tölgyesi-Khell Cynthia válása után új párra lelt - 3 éve boldogok együtt
Tölgyesi-Khell Cynthia minden szempontból biztonságban érzi magát új párja mellett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tölgyesi-Khell Cynthiát a ’90-es években ismerte meg az ország: az 1996-ban alapított UFO együttes tagja volt. 

Dr. Love (Varga Zsolt), Mercy (Szalai Zita) és a csapat vörös bombázója, Cynthia olyan slágerekkel örvendeztette meg a rajongókat, mint a Szerelemdoktor, a Karibi party, a Napolaj vagy a Nyár van. Az együttes 2000-ben oszlott fel. 

Tölgyesi-Khell Cynthia párja

15 évig egy párt alkotott Hujber Ferenccel, a színésztől két gyermeke született, egy fiú és egy kislány: Noel 2008 októberében, Noa 2014 októberében. A válási papírokat 2017 októberében adták be.

A zumbaoktató Cynthia 2019 májusában azt mondta a Story magazinnak, hogy a válásuk békésen zajlott, a színésszel jóban vannak, de kizárólag a gyerekeikről beszélnek, a másik magánéletét tiszteletben tartják.

Mára már mindketten új párra leltek. Hujber Ferenc három éve Londonban él, A Konyhafőnök VIP forgatása miatt tért csak haza huzamosabb időre, amelyben egészen a középdöntő második szakaszáig menetelt, a december 8-i adásban esett ki. December elején árulta el, hamarosan háromszoros apa lesz, felesége karácsonyra van kiírva.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Tölgyesi-Khell Cynthia is megtalálta az igazi társát, akiben mindenre számíthat. A jóképű férfi nem csak a szerelme, a gyerekeket is sajátjaként szereti. 

- Három éve vagyunk együtt a párommal, vele szeretnék megöregedni. Egy elképesztően mély szerelem van közöttünk. Tényleg mindennap hálát adok mindennek, ami most van. A gyerekeimet úgy szereti, mintha a sajátjai lennének, és ők is úgy tekintenek rá, mintha az apjuk lenne. Ő egy csodálatos ember. Most is épp kerítést épít otthon, miközben én itt fellépek. Mindig az fontos számára, hogy nekünk legyen jó, szóval kijelenthetem, nagyon szerencsés vagyok - mesélte 2020 októberében a Blikknek, amelynek meg is mutatta a szerelmét. 

tolgyessi-khell-cinthya-k
Fotó: TV2

- Van egy csodálatos családom, amely szeret, és biztonságban érezhetem magam a párom mellett. Legfőképp érzelmileg, de anyagilag is. Összetehetem a két kezem, élveztem ennek az időszaknak minden pillanatát. 

tolgyessi-khell-cinthya-karsai-zita
Fotó: Gráf Péter

Szentendrén él, ahol gyerekeket és felnőtteket is oktat táncra, emellett 2019-ben Karsai Zitával Retro Chicks néven duót alapítottak, a '80-as és '90-es évek slágereivel szerették volna járni az országot, de részben a világjárvány miatt szüneteltetik a fellépéseket, másrészt azért is, mert a Megatánc göndör hajú bombázója első gyermekével várandós

A '90-es évek szívtiprói akkor és most

Sugár Bertalan 2020. december 8-án ünnepelte a 42. születésnapját. 1999-ben Beryként ostromolta a slágerlistákat. 2009-ben adta ki negyedik, egyben utolsó nagylemezét Disco címen, majd úgy döntött, hátat fordít a szórakoztatóiparnak. Képes összeállításunkban mutatjuk, mennyit változott Sugár Berci a visszavonulása óta, valamint a ’90-es évek többi szívtipróját is megnézheted egykor és napjainkban.

Ezt is szeretjük