Hujber Feri és Cynthia ritkán látott gyerekei - A lányuk és a fiuk is nagyon szép
Hujber Ferenc és Tölgyesi-Khell Cynthia gyerekeik miatt a válás után is jóban maradtak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hujber Ferenc és Tölgyesi-Khell Cynthia válását tavaly decemberben mondta ki hivatalosan a bíróság. Az együtt töltött 15 évük tele volt mélységekkel és magasságokkal, az elmúlt évek a családanya számára tele voltak megpróbáltatásokkal. Sokáig a gyerekeik miatt meg akarta menteni a házasságát, de aztán eljött az a pont, amikor pont az ő érdekükben döntött úgy, le kell zárniuk a közös életüket. A válás békésen zajlott, a színésszel jóban vannak, de kizárólag a gyerekeikről beszélnek -  akik az iskolai szüneteket az apjukkal töltik - , a másik magánéletét tiszteletben tartják. 

Noel és Noa édesanyjuk új párját is hamar elfogadták, hamar megtalálták a közös hangot. Tölgyesi-Khell Cynthia másfél éve alkot egy párt a 38 éves Rolanddal, akit már a harmadik randijukon bemutatott a gyerekeinek - mesélte a Story magazinnak. A férfi pont a megismerkedésük előtt mondott le arról, hogy saját gyerekei legyenek, így nemcsak szerelemre, hanem családra is lelt. 

Cynthia a hetilap címlapján nemcsak új párjával, de ritkán látott gyerekeivel is szerepel, akik mindketten nagyon szépek. Nagyon különböző személyiségek, de nagyon szeretik egymást. A válás idején például azt kérték, hadd alhassanak egy ágyban. A tízéves Noel nyugodt, bölcs gyerek, olyan iskolába jár, ahol a buddhizmust is tanulmányozhatja. 

- A tanulás terén nem vagyok szigorú, viszont ahhoz ragaszkodom, hogy vegye komolyan a sportot és a zenélést. Egy éve szaxofonozik, nagyon tehetséges. A kislányom négyéves, kitesz tíz fiút is. Imádni való, különleges, de nehéz személyiség - mondta gyerekeiről Tölgyesi-Khell Cynthia.

Ritkán látott magyar sztárcsemeték

Jakupcsek Gabriella az immár tízéves nagylányát, Emma Rózát csak alkalomadtán mutatja meg a nagy nyilvánosságnak. A műsorvezető harmadik gyermekének 45 évesen, 2008 novemberében adott életet. Nézd meg a magyar sztárok tündéri gyerekeit! Melyikük hasonlít nagyon híres felmenőjére?

Ezt is szeretjük