Hujber Feri háromszoros apuka lesz: felesége karácsonyra van kiírva
Hujber Ferenc titokban ismét megnősült, és várhatóan az év végén megszületik a harmadik gyermeke.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hujber Ferenc A Konyhafőnök VIP negyedik évadának egyik nagy meglepetése: a színész az RTL Klub november 9-én indult gasztrovetélkedőjében tért vissza a képernyőre. A színészről nem sokat lehetett hallani az elmúlt években, három éve Londonban él. 

November elején a Fókusznak árulta el, hogy megtalálta azt a harmóniát, amire régóta vágyott, új párjával, aki a felesége is lett, a brit főváros egyik nyugodt, kertvárosi részében.

Hujber Ferenc apa lesz

Amikor megjelent A Konyhafőnök VIP-ben, sok néző bizonyára nagyon meglepődött, Hujber Feri ugyanis a megszokottnál sokkal vékonyabban, de szálkás izmokkal tűnt fel a képernyőn, emellett hidrogénszőke hajra váltott. Az életmódján is sokat változtatott. 

hujber-feri-a-konyhafonok
Fotó: RTL Klub

- A böjt és a meditáció kéz a kézben járnak, nem tudom őket elképzelni egymás nélkül. Az elmúlt évtizedekben ez nagyon kimaradt az életemből, keveset tudtam ezekre figyelni. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A forgatás miatt körülbelül két hónapot töltött Magyarországon, így több időt tudott tölteni az első házasságában született gyerekeivel. A 2008 októberében világra jött fiával, Noellel és a 2014 októberében napvilágot látott Noával jó a kapcsolata, sokat beszélgetnek online. A 46 éves sztár nemcsak titokban nősült, de tavasz óta eddig azt is eltitkolta, hogy újra édesapa lesz.

- Mérhetetlenül várom, hogy megint megöleljem őket. Remélhetőleg tavasszal vagy nyáron feloldódik a helyzet, akkor borzasztóan szeretnék megint találkozni velük.

hujber-ferenc
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Karácsonyra vagyunk kiírva, ez egy gyönyörű jel. Ismét apa leszek, ismét fiam lesz. (…) Őszintén remélem, hogy jó apa leszek, jobb apa, mint az elsőknél. Nem voltam sokszor ott, amikor kellett volna. Akkor már nagyon ki voltam égve kapcsolati szinten is, színészileg is - vallotta be. 

Oroszlán Szonja már 5 éve Amerikában él

Oroszlán Szonját a moziba járók a Valami Amerika szőke bombázó Timijeként ismerhetik. Itthon az egyik legismertebb és legkeresettebb színésznő volt - előfordult, hogy hat szerepet játszott párhuzamosan -, öt évvel ezelőtt mégis Amerikába költözött. 

Ezt is szeretjük