Sárközi Ákos 3 gyereket nevel gyönyörű feleségével – Jól működik a mozaikcsalád
Sárközi Ákos egy lányt, Évi egy lányt és egy fiút vitt az új házasságba.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sárközi Ákos és felesége jó példa arra, hogy egy mozaikcsalád is nagyon jól tud működni. A Konyhafőnök VIP sztárja három éve találta meg a boldogságot Éva oldalán, akit 2019 júniusában feleségül is vett.

A 43 éves sztár az új házasságba egy 13 éves lányt, Annát, a festőművész két gyereket, a 14 éves Zsófit és a 12 éves Bálintot vitte.

Sárközi Ákos gyerekei

- Csodálatos, hogy a feleségemmel együtt kaptam még egy lányt és egy fiút. Ha nem is én vagyok a biológiai apjuk, sajátomként szeretem őket. Három gyerekem van, és ez hihetetlenül boldoggá tesz – mondta a Story magazinnak.

Éva A Konyhafőnök VIP forgatásán is meglátogatta őt Zsófival és Bálinttal, akik apjukként tekintenek a séfre. Az asszony szerint ez annak is köszönhető, hogy már évek óta legalább annyira a gondjukat viseli, mint ő maga – és ugyanez igaz fordítva, Annára vonatkozóan is. Sárközi Ákos szerint az is fontos, hogy egyenrangú felekként kezelik a gyerekeket, kölcsönös a bizalom és a tisztelet. 

- Ha én kérem Zsófitól vagy Bálinttól, hogy rakják rendbe a szobáikat, vagy bármit is kérek tőlük, egyáltalán nem veszik zokon, sőt!

A cikk az ajánló után folytatódik

Anna az édesanyjával él, minden második hétvégét az édesapjánál tölti, így Sárközi Ákos és Éva úgy szervezi, hogy ezeken a hétvégéken Zsófi és Bálint otthon legyen, csak a következőn mennek az édesapjukhoz. Iskolai szünetekben, családi programok esetében persze minden gyerek többet lehet náluk. Az egyeztetésben a volt házastársak is partnerek.

- Évi és az én esetemben is igaz, hogy sikerült jó viszonyt kialakítanunk a volt párjainkkal a válás után, ami nagyban megkönnyíti az életünket. Abban is mindannyian egyetértünk, hogy a gyerekek az elsők.

Sárközi Ákos és felesége, Éva

Első házassági évfordulójukat 2020. június 15-én ünnepelték, ez alkalomból a sztárséf megmutatta követőinek, hogy milyen szép menyasszony volt szerelme. Ám nem kell különleges alkalomnak lennie ahhoz, hogy kinyilvánítsa, mennyire rajong Éváért. Amikor csak teheti, romantikus fotókat oszt meg kettejükről.

Ezt is szeretjük