Varnus Xavér ezért vált el második feleségétől is: az anyósnak is nagy szerepe volt benne
Varnus Xavér egy interjúban árulta el, miért romlottak el a házasságai.

varnus-xaver-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Varnus Xavér nevét világszerte rengetegen ismerik, az orgonaművész szerelmi életéről azonban csak keveset tudni. 

A Kőbányai Zeneiskolában tanult zongorázni, az orgonát pedig az Ihász utcai református templomban ismerte meg. Később, Budapesten Kistétényi Melindánál, majd Lehotka Gábornál tanult. Ezután Párizsban Pierre Cochereau, a Notre-Dame orgonistájának diákja lett. 1977-ben kezdett el koncertezni, eddig körülbelül háromezer hangversenyt adott.

Varnus Xavér ezért vált el háromszor

Varnus Xavér 1981-ben Franciaországból Kanadába utazott, utóbbi országban 1984-ben állampolgárságot kapott. Első fia, Daniel 1983-ban született, az orgonista ekkor csupán 19 éves volt, első feleségének pedig egy jóval idősebb angol nőt választott. 

- Amikor az első fiam született, én borzalmasan fiatal voltam, 19 éves. A feleségem 13 évvel idősebb volt nálam. A mai napig tisztán emlékszem arra a pillanatra, amikor a fiamat hazavittük a kórházból, egy mélyen fekvő ágyra ráraktuk Dant, és mellé kuporodtam, elkezdtem vele játszani.

Varnus Xavér házasságairól és az apaságról vallott.
Fotó: YouTube/Szavakon túl

- Akkor vesztemre elkaptam a feleségemnek egy pillantását, amiből rögtön kiolvashattam, hogy ez a szegény hölgy most jött rá, hogy tulajdonképpen mostantól neki két gyereke van, és valószínűleg abból én vagyok az éretlenebb. Ebbe az elsőbe (apaságba - a szerk.) úgy kerültem bele, hogy nem is tudtam átérezni ennek az egésznek a lényegét. Ilyen értelemben nagyon későn érő voltam - mesélte Kadarkai Endrének a Szavakon túl című műsorban. 

A fiú kétéves volt, amikor a házasság megromlott, ezt követően az orgonaművész 19 évig nem is találkozott elsőszülött gyermekével. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Varnus Xavérnak még egy fia született, Nicholas, de a művész az ő életében sem tudott nap mint nap részt venni, második házassága is válással végződött. 

- Amikor a második fiam született, ott furcsa körülmények voltak, mert a mi kapcsolatunk a feleségemmel egy nagyon kellemetlen ellenszéllel kellett hogy szembemenjen. Volt egy végtelenül céltudatos, a céljától eltántoríthatatlan anyósom, egy francia hölgy. A feleségem a kapcsolatunk teljessége alatt mindig a két hatás között lebegett. (…) A végén az anyós két vállra fektetett engem, igen - mesélte arról, miért ért véget második házassága is francia feleségével. 

varnus-xaver
Fotó: YouTube/Szavakon túl

Varnus Xavér évekkel ezelőtt itthagyta Magyarországot, jelenleg Kanadában, egy templomban él, hogy közelebb lehessen kisebbik fiához, Nickhez, akinek 2018-ban kislánya született, Ava. 

Jakupcsek Gabriella és Máté Gábor válása

Tíz éven át voltak házasok, első fiuk, Bálint Mór 1985-ben született, a második, Marcell Mór 1988-ban jött a világra. A műsorvezető és a színész házassága akkor romlott meg végleg, amikor a férfi kapcsolatot kezdett egy másik tévéssel. Jakupcsek Gabriella korábban nem szeretett erről az időszakról nyilatkozni, de a Bóta Café vendégeként 2022 februárjában kendőzetlen őszinteséggel elevenítette fel az említett éveket. 

Cover-fotó: RTL Klub/Reggeli

Ezt is szeretjük