Zacher Gábor párja 15 évvel fiatalabb: Móni miatt vált el a feleségétől

Zacher Gábor 2015-ben 25 év után vált el a feleségétől, mert beleszeretett egy másik nőbe.

zacher-gábor-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Zacher Gábor nevét hazánkban senkinek sem kell bemutatni. A toxikológus 1998-ban került a Honvédkórház baleseti sebészetéről a Korányi Intézetbe, ahonnan megszervezte az országos toxikológiai ellátást. 2013-ig volt a Péterfy Sándor Utcai Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központ klinikai toxikológiai osztályának főorvosa.

Évek óta láthatjuk a képernyőn, a legkülönbözőbb műsorokba hívják meg vendégnek, és kérik ki a szakvéleményét. Bár sokszor szerepel a televízióban, arra nagyon ügyel, hogy a szeretteit megóvja a reflektorfénytől.

Zacher Gábor 15 évvel fiatalabb párja

Épp ezért egy ország lepődött meg, amikor 2015-ben a Petőfi rádióban bejelentette, 25 év házasság után elválik építőmérnök feleségétől, Gyöngyvértől. Egy másik nő miatt ért véget a kapcsolatuk, első látásra beleszeretett a nála 15 évvel fiatalabb Móniba.

zacher-1
Fotó: YouTube/ZSHOW time

Egy konferencián találkoztak az akkor negyvenéves gyógyszerésszel, aki hátulról megkocogtatta a vállát. Amikor megfordult, rögtön tudta, ez szerelem első látásra. A 61 éves szakember Osváth Zsolt YouTube-műsorában elevenítette fel a pillanatot, és azt is elmondta, egészen addig jól működő házasságban élt.

- Teljesen jól éltünk együtt. Gyöngyvérrel nem volt igazából semmi gondunk, volt egy jó fej kölykünk, tök jó körülmények között éltünk. Ettől függetlenül az ember szembesülhet azzal a bizonyos érzéssel - mesélte az 1Kanapén adásában.

zacher-2
Fotó: YouTube/ZSHOW time

Nem volt könnyű folyamat, míg eljutott addig, hogy kimondja, vége. Hat héten keresztül vívódott, mire rájött, le kell zárnia az előző házasságát, hogy együtt lehessen Mónival.

Arról is mesélt, hogy hat a kapcsolatára, hogy munkája miatt egy héten három napot nem tölt otthon.

- Ugyanúgy eljárunk színházba, hangversenyre, koncertre, sportolni, vacsorázni. Van közöttünk 15 év korkülönbség az én javamra, de ettől ez még egy működő történet. 

Ernyey Béla és 38 évvel fiatalabb felesége

Ernyey Béla a romantikában is éppolyan úriember, mint az élet bármely más területén. Tenyerén hordja feleségét, akivel idén immár 13 éve alkot egy párt. Képeken mutatjuk, milyen szép nő Dóra.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Ezt is szeretjük