Árpa Attila 19 évvel fiatalabb párja dögös bőrruhában: szexi dekoltázsa vonzotta a tekinteteket a moziban

Árpa Attila és párja, Alexandra ritkán mutatkoznak sztárokat felvonultató rendezvényeken, óvják magánéletüket.

arpa-attila-parja-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2016-ban derült ki, hogy Árpa Attila házassága 12 év után véget ért Tomán Szabina egykori modellel. A jó kapcsolatot megőrizték, kislányuk, Amira örökre összekötő kapocs marad közöttük. Mára mindketten megtalálták egy-egy másik személy mellett a boldogságot. 

Az üzletasszonynak második férjétől is egy kislánya született, Szofi, a színész, producer, műsorvezető pedig egy 19 évvel fiatalabb nő mellett horgonyozott le, akivel 2019-ben mutatkozott először. 

Árpa Attila párja, Alexandra

Alexandrával ritkán jelennek meg a nagy nyilvánosság előtt, de a Mátrix: Feltámadások december végi premierjére kíváncsiak voltak.  Figyelemfelkeltő párost alkottak: Árpa Attila bőrkabátot és hasonló napszemüveget húzott, mint amilyet a sci-fi főszereplője, Neo (Keanu Reeves) visel. 

arpa-attila-parja
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

Párja tetőtől talpig fekete bőrbe öltözött: a bőrcsizmához egy nagyon szexi ruhát választott, aminek merész dekoltázsa vonzotta a tekinteteket. 

Az ötvenéves sztár január elején azt mondta a Hot! magazinnak, hogy bár a gyermekvállalás nem tartozik a közeljövő tervei közé, nincs ellenére.

- Nem zárkózom el ettől, ha egy-két évig nincs is a tervek között. Alexandra színésznő, egy új RTL-es sorozat szereplője lesz. De ha úgy hozza a sors, akkor nyitottak vagyunk egy gyerekre… 

arpa-attila-baratnoje
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

Árpa Attilát az sem érdekli, hogy egyesek szerint nagy közte és szerelme között a körkülönbség. Már nem foglalkozik mások véleményével. 

- Mindig azt mondtam, nem leszek ötven körüli, kapuzárási pánikos férfi, aki egy piros sportautó mellett pózol egy húsz évvel fiatalabb lánnyal. Pedig éppen ez történik most. Rájöttem, hogy nem szabad mások véleményével foglalkozni. Nem akarok már úgy élni, hogy azt lessem, hogyan ítélik meg mások a párkapcsolatom. Nekünk így jó, és kész - nyilatkozta 2020 nyarán a Best magazinnak

Ernyey Béla gyönyörű felesége

Ernyey Béla a gyönyörű jogásszal 2008 májusában ismerkedett meg. Rögtön az első találkozás elementáris erővel hatott rájuk, mindketten azonnal tudták, megtalálták a lelki társukat. Egy esztendővel és egy hónappal később oltár elé álltak. Noha a köztük lévő 38 év korkülönbség miatt sok kritizálójuk akadt, az idő őket igazolta. 

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila

Ezt is szeretjük