Détár Enikő és Rékasi Károly fia friss fotókon: a 21 éves Zsigmond helyes, mint az apja
Détár Enikő és Rékasi Károly fia édesanyja új fotóin egy az egyben olyan, mint az édesapja.

détár-enikő-rékasi-károly-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ritkaságnak számít, hogy Détár Enikő és Rékasi Károly fiát friss fotókon láthassuk. Zsigmond kerüli a nyilvánosságot, csak néhanapján olvashatunk róla a lapok hasábjain.

Vannak azonban kivételek, amikor vállalja a szereplést. Ilyen volt az a különleges nap, amit édesanyjával töltött Siófokon. A színésznőt a munkája a Balatonhoz szólította, fia pedig vállalta, hogy a sofőrje lesz, a kettesben töltött perceket muszáj volt megörökíteni.

Rékasi Károly és Détár Enikő fia

Détár Enikő a rajongóival is megosztotta, hogy nem akármilyen anya-fia programban volt része. Három közös képet is feltöltött kettejükről, amelyeken jól látszik, a szeptember 4-én 21 éves Zsigmond jóképű fiatalember.

"A munkám a Balatonra szólított, és Zsebi fiam - legnagyobb örömömre - vállalta, hogy vezet és szórakoztat, vigyáz rám! Egyébként is nagy gyakorlata van ebben, hiszen a felnőtt férfi korát szinte azonnal vállalkozóként kezdte, személy és vagyonvédelemmel foglalkozik. Ma én lettem a kiemelt személy és bevallom remek dolgom volt" - árulta el a büszke édesanya.

Jól látszik, Zsigmond - vagy ahogy szülei becézik, Zsebi - rengeteget változott az elmúlt években, egyre inkább az édesapjára hasonlít. Örökölte a csibészes mosolyt, és a tekintete is az apjára emlékeztet. A rajongók imádták a közös fotókat, azt írták, öröm látni, mennyire árad róluk a szeretet.

Szűcs Judith lánya

Szűcs Judith és a zeneszerző, szövegíró, fotós Fülöp Csaba szerelméből egy gyermek született, Tímea, aki 1985-ben jött a világra. A 37 éves nő csak külsőre hasonlít híres anyukájára, egészen más típusú személyiség, mint az énekesnő. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mokka, RTL Klub/Reggeli

Ezt is szeretjük