Détár Enikő és Rékasi Károly fia friss fotókon: a 21 éves Zsigmond helyes, mint az apja

Détár Enikő és Rékasi Károly fia édesanyja új fotóin egy az egyben olyan, mint az édesapja.

détár-enikő-rékasi-károly-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ritkaságnak számít, hogy Détár Enikő és Rékasi Károly fiát friss fotókon láthassuk. Zsigmond kerüli a nyilvánosságot, csak néhanapján olvashatunk róla a lapok hasábjain.

Vannak azonban kivételek, amikor vállalja a szereplést. Ilyen volt az a különleges nap, amit édesanyjával töltött Siófokon. A színésznőt a munkája a Balatonhoz szólította, fia pedig vállalta, hogy a sofőrje lesz, a kettesben töltött perceket muszáj volt megörökíteni.

Rékasi Károly és Détár Enikő fia

Détár Enikő a rajongóival is megosztotta, hogy nem akármilyen anya-fia programban volt része. Három közös képet is feltöltött kettejükről, amelyeken jól látszik, a szeptember 4-én 21 éves Zsigmond jóképű fiatalember.

"A munkám a Balatonra szólított, és Zsebi fiam - legnagyobb örömömre - vállalta, hogy vezet és szórakoztat, vigyáz rám! Egyébként is nagy gyakorlata van ebben, hiszen a felnőtt férfi korát szinte azonnal vállalkozóként kezdte, személy és vagyonvédelemmel foglalkozik. Ma én lettem a kiemelt személy és bevallom remek dolgom volt" - árulta el a büszke édesanya.

Jól látszik, Zsigmond - vagy ahogy szülei becézik, Zsebi - rengeteget változott az elmúlt években, egyre inkább az édesapjára hasonlít. Örökölte a csibészes mosolyt, és a tekintete is az apjára emlékeztet. A rajongók imádták a közös fotókat, azt írták, öröm látni, mennyire árad róluk a szeretet.

Szűcs Judith lánya

Szűcs Judith és a zeneszerző, szövegíró, fotós Fülöp Csaba szerelméből egy gyermek született, Tímea, aki 1985-ben jött a világra. A 37 éves nő csak külsőre hasonlít híres anyukájára, egészen más típusú személyiség, mint az énekesnő. 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mokka, RTL Klub/Reggeli

Ezt is szeretjük