Karda Bea lánya 41 éves lett: a gyönyörű Nikit csak ritkán láthatjuk

Karda Bea Niki születésnapján tett kivételt, közös képet posztolt. Így ünnepeltek együtt.

Karda Bea lánya
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Igazi ritkaságnak számít, hogy Karda Bea lányáról posztoljon. Niki születésnapja alkalmából kivételt tett, megmutatta, hogyan ünnepelték meg augusztus 11-én, hogy egyetlen gyermeke betöltötte a 41. életévét.

Niki az énekesnő és Som Lajos házasságából született, és bár egy időben viszonylag sokszor láthatta a közönség, az utóbbi években kerülte a rivaldafényt.

Karda Bea lánya

A friss, közös felvételen jól látszik, gyönyörű nő lett belőle, igézően kék szemét az édesanyjától örökölte. 

Az anya-lánya pároson látszik, szoros kötelék fűzi össze őket, azonban voltak hullámvölgyek a kapcsolatukban. Egyszer egy évig nem is találkoztak, de aztán visszataláltak egymáshoz. Nikiből világjáró felnőtt lett, aki bárhol feltalálja magát, azt viszont korán leszögezte, nem akar énekesnői babérokra törni.

- Kislány korában jó pár évig cipeltem magammal fellépni. Szó szerint. Az én kedvemért énekelt velem, s mint utólag kiderült, ő a háta közepére nem kívánta a szereplést. Később évekig hallgattam, hogy "anya, ezt azért nem kellett volna” - mesélte Karda Bea a Story magazinnak 2022 júliusában.

Ki ez a gyönyörű, magyar énekesnő?

Nem csoda, hogy a ’70-es években itthon és külföldön is bolondultak érte, a fiatal, gyönyörű, szőke nő hollywoodi filmsztárnak vagy az ABBA együttes szőke énekesnőjének helyére is beillett volna. 

Tudod, ki a gyönyörű, szőke, magyar énekesnő a fotón? Mostanra betöltötte a 71. életévét

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük