Karda Bea lánya 41 éves lett: a gyönyörű Nikit csak ritkán láthatjuk
Karda Bea Niki születésnapján tett kivételt, közös képet posztolt. Így ünnepeltek együtt.

karda-bea-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Igazi ritkaságnak számít, hogy Karda Bea lányáról posztoljon. Niki születésnapja alkalmából kivételt tett, megmutatta, hogyan ünnepelték meg augusztus 11-én, hogy egyetlen gyermeke betöltötte a 41. életévét.

Niki az énekesnő és Som Lajos házasságából született, és bár egy időben viszonylag sokszor láthatta a közönség, az utóbbi években kerülte a rivaldafényt.

Karda Bea lánya

A friss, közös felvételen jól látszik, gyönyörű nő lett belőle, igézően kék szemét az édesanyjától örökölte. 

Az anya-lánya pároson látszik, szoros kötelék fűzi össze őket, azonban voltak hullámvölgyek a kapcsolatukban. Egyszer egy évig nem is találkoztak, de aztán visszataláltak egymáshoz. Nikiből világjáró felnőtt lett, aki bárhol feltalálja magát, azt viszont korán leszögezte, nem akar énekesnői babérokra törni.

- Kislány korában jó pár évig cipeltem magammal fellépni. Szó szerint. Az én kedvemért énekelt velem, s mint utólag kiderült, ő a háta közepére nem kívánta a szereplést. Később évekig hallgattam, hogy "anya, ezt azért nem kellett volna” - mesélte Karda Bea a Story magazinnak 2022 júliusában.

Ki ez a gyönyörű, magyar énekesnő?

Nem csoda, hogy a ’70-es években itthon és külföldön is bolondultak érte, a fiatal, gyönyörű, szőke nő hollywoodi filmsztárnak vagy az ABBA együttes szőke énekesnőjének helyére is beillett volna. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük