Pap Rita és Bodnár Attila lánya gyönyörű nő lett: Fanni már 26 éves
Pap Rita és Bodnár Attila lánya a szülei zenés műsorában lépett fel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pap Rita és Bodnár Attila neve akkor forrt egybe, amikor a ’90-es években sorra készítették a gyereklemezeiket: Kuckó mackó, Csovi-csovi Jasper, a Hápi kacsa, Miss Pipi. 

A dalokat gyerekeik, Fanni és Krisztián ihlették: Fannika lányuk volt Miss Pipi, mert pipiskedve kezdett el táncolni, a kutyájuk pedig Jasper. A hűséges spániel 12 és fél évig élt, a házuk kertjében, egy fenyőfa alatt helyezték el az urnáját.  

Pap Rita és Bodnár Attila lánya

A ’90-es éveknek nemcsak legnagyobb sikereiket, hanem a beteljesült családi boldogságot is köszönhetik. Papp Rita a Best magazinnak januárban azt mondta, a legnagyobb büszkesége, hogy hosszú éveken át tartó próbálkozás után végre várandós lett, és negyvenéves kora után megszületett a fia, majd a lánya. 

- Épp akkor, amikor a Kuckó Mackó című gyerekdalunk országos siker lett. 1993-ban megszületett Krisztián, aztán 1995-ben Fanni érkezett a családba. Velük együtt teljes lett a boldogságunk - mesélte a 68 éves Pap Rita a hetilapnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

2002-től úgy érezték, itthon nehezen boldogulnak, ezért a gyerekeik érdekeit szem előtt tartva 16 évvel ezelőtt úgy döntöttek, Ausztriába költöznek. Bejöttek a számításaik, a fiuk Grazban építészmérnök, a lányuk Bécsben fotóművész. Mivel gyerekeik már önálló életet élnek, 2020 nyarán visszaköltöztek Magyarországra a bükkfürdői házukba. 

- Eddig mi hoztunk áldozatot értük, évekig kintről jártunk fellépni Magyarországra, de most elérkezettnek láttuk az időt, hogy magunkra gondoljunk, és hazaköltözzünk. Mindkét gyerek a párjával él, így 2019 májusa óta már csak kettesben vagyunk általában - mesélte a 68 éves Bodnár Attila a Bestnek 2020 októberében. 

Nemcsak Magyarországra, de a tévé képernyőjére is visszatértek: tavaly októberben a Zenebutik csatornán Sztárshow címmel elindult vasárnaponként jelentkező műsoruk, amelyben a kilencvenes éveket idézik meg. Abban nem csak Pap Rita és Bodnár Attila lépett fel, hanem lányuk, Bodnár Fanni is. A 26 éves lány nem csak fotózni szeret, hanem énekelni és táncolni is. 

Gyereksztárok egykor és ma

Berkes Gabriellát sokan a Keménykalap és krumpliorr Péterkéjeként zárták a szívükbe, de játszott a Jó estét nyár, jó estét szerelemben vagy az Utánam, srácok! című szériában is. Később az zene világa vonzotta, énekesnőként keresi a kenyerét. Nem ő az egyetlen, aki nagyon fiatalon lett ismert. Képeken a magyar hírességek, akik gyereksztárként kezdték a '70-es, '80-as és '90-es években. 

Ezt is szeretjük