Kulcsár Edina nem érti, hogy eshetett teherbe: G.w.M.-mel először meséltek közösen a babáról
Kulcsár Edina lehetetlennek tartotta, hogy babát vár, amikor elkezdődtek a rosszullétek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap robbant a hír, Kulcsár Edina és G.w.M. első közös gyermeküket várják. Az egykori szépségkirálynőt teljesen sokkolta a harmadik várandóssága, amikor kezébe fogta a pozitív terhességi tesztet, órákig csak bámult maga elé, szinte sokkot kapott.

Ezt megelőzően hetekig rosszul volt, kiütések jelentek meg a bőrén, lázasan készült a Dancing with the Starsra, de egy táncpróbát is le kellett mondania, annyira rosszul volt.

Kulcsár Edina és G.w.M. a Mokkában

Egy barátnőjének panaszolta el mindezt, ő vetette fel, nem lehetséges-e, hogy terhes. A modell azonnal hárította a dolgot. Fogamzásgátlót szedett, a mai napig nem érti, hogy foganhatott meg így a kicsi.

kulcsár-e
Fotó: TV2/Mokka

- Mondtam neki, gyógyszer mellett ez nem igazán szokott előfordulni. Erre az volt a válasza, hogy azért hallottunk már ilyet a történelemben - ecsetelte a Mokkában.

Végül barátnője rábeszélte, csináljon meg egy tesztet, és hívja vissza. Két órán keresztül hiába várta, hogy megcsörrenjen a telefonja, Kulcsár Edina ugyanis annyira meglepődött, hogy képtelen volt visszahívni őt.

A TV2 ma reggeli beszélgetős műsorában G.w.M. először szólalt meg a gólyahírrel kapcsolatban. Őt is hidegzuhanyként érte, amikor megtudta, hogy hamarosan újra apuka lesz. Hozzátette, amint túl volt a kezdeti sokkon, madarat lehetett volna fogatni vele a boldogságtól.

Kulcsár Edina alakja

Kulcsár Edina a Dancing with the Stars sajtótájékoztatóján egy szexin kivágott, testhezálló ruhában jelent meg, a fotók láttán a követői közül többen megjegyezték, hogy pár kilóval többet mutat alatta a mérleg, mint jó pár hónappal ezelőtt. Volt, aki ezt dicséretként írta, más kritikaként.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük