Kulcsár Edina és G.w.M. első gyermeküket várják: őket is váratlanul érte a gólyahír

Kulcsár Edina és G.w.M. terveiben ugyan szerepelt a családalapítás, a baba váratlan boldogság a számukra.

Kulcsár Edina terhes G.w.M.-től
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina terhes. Az egykori szépségkirálynő és G.w.M. első közös gyermeküket várják. Bár szerepelt a terveik közt a családalapítás, nem számítottak rá, hogy ilyen hamar teljesül a vágyuk.

A Blikk információi alapján a 31 éves modell éppen a Dancing with the Stars egyik táncóráján vett részt, amikor váratlanul rosszul lett. Ott derült ki a számára, hogy áldott állapotban van.

Kulcsár Edina terhes G.w.M.-től

A lap szerint az augusztus 14-én közzétett posztja is a várandósságra utalt. Egy közös képet tett ki párjával, amelyhez azt írta: "A legjobb dolgok a legváratlanabb helyzetekben kopogtatnak be hozzánk."

Januárban az egész hazai sajtót letarolta a hír, miszerint a rapper és Kulcsár Edina egy párt alkotnak. Heteken át mindenki csak erről beszélt, majd szépen, lassan csillapodtak a kedélyek körülöttük. Nyolc hónappal a nagy bejelentés után ismét óriási újsággal szolgáltak: kiderült, a 31 éves modell első közös gyermeküket hordja a szíve alatt.

A gólyahír meglepte a rajongókat, pláne annak tükrében, hogy augusztusban kiderült, Kulcsár Edina is szerepel a Dancing with the Stars harmadik évadában. Sokakban felmerült a kérdés, hogy fogja bírni a műsorral járó fizikai terhelést, néhányan már azt spekulálják, hogy a TV2 mai bejelentése éppen az lesz, hogy Kulcsár Edina visszalép a műsorban való szerepléstől a terhesség miatt.

Kulcsár Edina alakja

Kulcsár Edina a Dancing with the Stars sajtótájékoztatóján egy szexin kivágott, testhezálló ruhában jelent meg, a fotók láttán a követői közül többen megjegyezték, hogy pár kilóval többet mutat alatta a mérleg, mint jó pár hónappal ezelőtt. Volt, aki ezt dicséretként írta, más kritikaként.

Kulcsár Edina dögösen kivágott ruhába bújt: „Kikerekedve szexibb vagy!”

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Dancing with the Stars

Ezt is szeretjük