Kulcsár Edina dögösen kivágott ruhába bújt: „Kikerekedve szexibb vagy!”
Kulcsár Edina testhezálló ruhában mutatta meg alakját a Dancing with the Stars harmadik évadának sajtótájékoztatóján.

kulcsar-edina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina azóta éli a rivaldafényben az életét, amióta 2014-ben elnyerte a Miss World Hungary címet. Szépségkirálynőként hozzá kellett szoknia, hogy a külsejét véleményezik, a követői pedig a legapróbb változásokat is észreveszik. 

Tavaly sokan azért kritizálták, mert szerintük túl sokat fogyott, a tavaly őszi Nyerő Párosban több néző szerint már túl vékony volt. Nem titkolták Csutival, hogy azért vállalták el a szereplést a műsorban, hogy megmentsék a házasságukat.

Kulcsár Edina alakja

Január közepén kiderült, hogy ez nem sikerült, válnak, Kulcsár Edinára az új szerelem is rátalált a rapper G.w.M. személyében. A 31 éves sztár azóta kivirult, süt róla a boldogság, és amiatt már senki nem köthet bele, hogy túl vékony. 

Hétfő este kiderült, hogy Kulcsár Edina is szerepel a Dancing with the Stars harmadik évadában. A sajtótájékoztatón egy szexin kivágott, testhezálló ruhában jelent meg, a fotók láttán pedig a követői közül többen megjegyezték, hogy pár kilóval többet mutat alatta a mérleg, mint jó pár hónappal ezelőtt. Volt, aki ezt dicséretként írta, más kritikaként. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

„Megint olyan szép vagy, mint a szépségverseny idején!”

„Sugárzik rólad a boldogság, pár kiló plusz pedig nagyon jól áll, drukkolok neked.”

Jojo hatás; újra meghíztál. De Gondolom a Dancingre újra lefogysz. Hajrá!”

„Ez az Edina sokkal szexibb, mint a pár hónappal ezelőtti!”

„Gyönyörűen kikerekedtél és ezt értsd teljesen pozitívan! Utoljára akkor láttalak ilyen gyönyörűnek, amikor a Nagy Duettben szerepeltél. Sokkal-sokkal jobban áll szerintem, mint a soványság. Boldog vagy!”

Képes összeállításunkban nemcsak Kulcsár Edinát láthatod, hanem a Dancing with the Stars női sztárjait is, miben jelentek meg a sajtótájékoztatón.  

Ezt is szeretjük