Tóth Andi smink nélkül így néz ki: nem így szoktuk meg a színpadon

Képeken a Dancing with the Stars szereplői sminkben és anélkül.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Dancing with the Starsban nem csak a kecses mozdulatok, csípőtekerés vagy az akrobatikus elemek kivitelezése számít. A produkciókat összhatásában értékeli a zsűri, ennek pedig fontos alkotóeleme a megjelenés. A versenyzők egytől egyig ragyognak a színpadon, a férfiak elegáns szmokingban vagy csillogó fellépőruhában lépnek a parkettre, míg a nők álomszép báli ruhát húznak a keringőkhöz, vagy dögös dresszben lejtenek a latinos táncoknál.

Egy ilyen nagyszabású produkció esetében számos fodrász, stylist és sminkes felel a szereplők kifogástalan külsejéért. A női hírességeket mindig gyönyörű, változatos frizurával, kifogástalanul kifestve láthatjuk a képernyőn.

A Dancing with the Stars 2. évadának sztárjai smink nélkül

Tóth Andi a 2014-es X-Faktor óta van a show-bizniszben, azóta a stílusa sokat változott. A tehetségkutató vadóc tinijéből szexi amazonná vált az évek során. A rá jellemző nőiességet a Dancing with the Starsban sem hagyta el, füstösre festett szemmel, vadító miniruhákban mutatja meg magát profi partnere, Andrei Mangra oldalán. Natúr arcát azonban csak kevesek ismerik, pedig a hétköznapokban egyáltalán nem szeret pepecselni a szépítkezéssel. Ha nem tévéfelvételre megy, a természetesség híve, feldob egy kis alapozót, szempillaspirált meg rúzst, és már el is kezdi a napját.

Képes összeállításunkban mutatjuk, mekkora a különbség Tóth Andi kisminkelt és natúr arca között, továbbá a Dancing with the Stars második évadának több szereplőjét is megnézheted festetlenül.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük