Tóth Andi smink nélkül így néz ki: nem így szoktuk meg a színpadon
Képeken a Dancing with the Stars szereplői sminkben és anélkül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Dancing with the Starsban nem csak a kecses mozdulatok, csípőtekerés vagy az akrobatikus elemek kivitelezése számít. A produkciókat összhatásában értékeli a zsűri, ennek pedig fontos alkotóeleme a megjelenés. A versenyzők egytől egyig ragyognak a színpadon, a férfiak elegáns szmokingban vagy csillogó fellépőruhában lépnek a parkettre, míg a nők álomszép báli ruhát húznak a keringőkhöz, vagy dögös dresszben lejtenek a latinos táncoknál.

Egy ilyen nagyszabású produkció esetében számos fodrász, stylist és sminkes felel a szereplők kifogástalan külsejéért. A női hírességeket mindig gyönyörű, változatos frizurával, kifogástalanul kifestve láthatjuk a képernyőn.

A Dancing with the Stars 2. évadának sztárjai smink nélkül

Tóth Andi a 2014-es X-Faktor óta van a show-bizniszben, azóta a stílusa sokat változott. A tehetségkutató vadóc tinijéből szexi amazonná vált az évek során. A rá jellemző nőiességet a Dancing with the Starsban sem hagyta el, füstösre festett szemmel, vadító miniruhákban mutatja meg magát profi partnere, Andrei Mangra oldalán. Natúr arcát azonban csak kevesek ismerik, pedig a hétköznapokban egyáltalán nem szeret pepecselni a szépítkezéssel. Ha nem tévéfelvételre megy, a természetesség híve, feldob egy kis alapozót, szempillaspirált meg rúzst, és már el is kezdi a napját.

Képes összeállításunkban mutatjuk, mekkora a különbség Tóth Andi kisminkelt és natúr arca között, továbbá a Dancing with the Stars második évadának több szereplőjét is megnézheted festetlenül.

Ezt is szeretjük