Háborognak a kommentelők a Dancing with the Stars miatt: a szereplőket és a zsűrit is szidják

A Dancing with the Stars tegnapi leleplezése sok kommentelőből váltott ki heves érzelmet.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahogy mi is megírtuk, tegnap este hétkor lehullt a lepel a Dancing with the Stars szereplőinek és zsűrijének kilétéről. A nagy bejelentés után rengeteg kommentelő adott hangot a nemtetszésének, nem ilyen felhozatalra számítottak.

A csatorna közösségimédia-oldalain már napokkal a bejelentés előtt meg lehetett tippelni, idén kik húznak táncoscipőt. Volt, akit el is találtak a nézők, de akadtak olyan szereplők, akik alaposan megleptek mindenkit. 

Dancing with the Stars-kommentek

Nem mindenki volt elégedett a 2022-es széria összetételével. Többek között Kulcsár Edina és Rubint Réka is megosztotta a hozzászólókat - utóbbi Andrei Mangrát kapta profi partneréül. Akadt, aki egyenesen azt írta, bár imádta a show-t, ezekkel a szereplőkkel inkább nem fogja nézni.

A Dancing with the Stars 2022-es évadának szereplői.
A Dancing with the Stars 2022-es évadának szereplői.
Fotó: TV2/Dancing with the Stars

"Le vagyok döbbenve... és sajnos nem jó értelemben"

"Kulcsár Edina??? Rubint Réka??? Elég belőlük annyi, amit Facebookon olvasunk róluk, most meg ebben a műsorban szerepelnek?? Na ne!"

"Kíváncsian várom. Borzalmas "sztár" felhozatal! Nem gondolnám, hogy csak ők voltak a pakliban. Tisztelt rendezők, nem érzitek úgy, hogy egy kicsit a táncos szakma megalázása a harmadik széria?" - fogalmazott egy felháborodott rajongó.

A zsűri két új tagja is sokakban keltett csalódást. Nem örültek annak, hogy el kell búcsúzniuk Molnár Andreától és Kováts Gergely Csanádtól.

"Mi ez a zsűri????? Egyszerűen nem értem.... Kérem vissza Molnár Andreát és Csanádot !!!! Ők voltak az igazi szakmabeliek, és pont ők nincsenek benne? Pont fordítva kellett volna... Ördög Nóri és Bereczki Zoltán helyére jöhettek volna az újak, ha már annyira akartak újítani."

Ők a Dancing with the Stars új szereplői

A Dancing with the Stars harmadik évadában tíz híresség - öt nő és öt férfi - bizonyíthat profi táncpartnere oldalán. Képes összeállításunkban mutatjuk, kik ők!

Ők a Dancing with the Stars szereplői: Csobot Adél és Kulcsár Edina is táncol idén

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Dancing with the Stars

Ezt is szeretjük