10 év után lecserélték a Magyarország, szeretlek! műsorvezetőjét: Szente Vajkot ő váltja

Új műsorvezetővel és csapatkapitányokkal tér vissza a Magyarország, szeretlek! a megújuló Duna Televízió képernyőjére.

szente-vajk-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Duna Televízió megújulásával a Magyarország, szeretlek! is látványos változáson megy át. A szórakoztató vetélkedő új házigazdát kap, emellett a csapatkapitányok is újak lesznek. 

Az ország közkedvelt vetélkedő show-műsorának tizenegyedik évada 2022. január 30-án debütál.

A Magyarország, szeretlek! új műsorvezetője

A Magyarország, szeretlek! az MTVA szórakoztató műveltségi vetélkedőshow-sorozata, ami a holland I Love My Country vetélkedőn alapul, 2011-ben indult Szente Vajk műsorvezetésével. A műsorban két, három-három hírességből álló csapat, és a két csapatkapitány verseng Magyarországgal kapcsolatos kérdésekre válaszolva. 

Jakupcsek Gabriella, Szente Vajk és Csiszár Jenő
Jakupcsek Gabriella, Szente Vajk és Csiszár Jenő
Fotó: MTVA

A két csapatkapitány 2011-től 2016-ig Jakupcsek Gabriella és Csiszár Jenő volt, 2016-tól Harsányi Levente párja Tatár Csilla, majd Kraszkó Zita, 2017-től pedig Rátonyi Kriszta lett. 

A megújult Magyarország, szeretlek! tíz év után új műsorvezetőt kap, 2022. január 30-án Pindroch Csaba Jászai Mari-díjas színész mutatkozik be. A műsor történetében először a csapatkapitányi szerepet egy házaspár tölti be: Miller Zoltán és Vágó Bernadett vezetésével mérik össze hétről hétre tudásukat a „zöldek” és a „pirosak”. A két népszerű musicalénekes garantáltan új színt visz a zenés műsorba, amelyben jól ismert magyar slágerek is főszerepet kapnak. 

pindroch-csaba
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Teljesen megújul a műsor arculata és díszlete is. A magyar tájegységekre jellemző szimbólumok jelennek meg, ikonikus épületek sziluettjei teszik izgalmassá a látványvilágot. 

A Magyarország, szeretlek!-ben kiemelt szerep jut a zenének, éppen ezért a hétfős zenekar központi helyet kap, ráadásul élőben játszik majd. A jól ismert főcímdal, amely egybeforrt a műsorral, új hangszerelést kapott, és az első ünnepi adásban teljes egészében hallható lesz.

Miller Zoltán és Vágó Bernadett szerelme

Talán sokan nem is tudják, hogy Miller Zoltán és Vágó Bernadett házasok, és egy kislányuk is született. 2016-ban, a Nyomorultak próbáin kerültek közel egymáshoz, és a főpróba végére mindketten azt érezték, több van köztük szimpátiánál. 

Cover-fotó: MTVA

Ezt is szeretjük