Miller Zoltán első látásra beleszeretett Vágó Bernadettbe: egy 3 éves kislány szülei
Miller Zoltán és Vágó Bernadett olyanok, mint a borsó meg a héja, az isten is egymásnak teremtette őket.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nemegyszer találunk arra példát, hogy két színészt egy közös produkció hoz össze. A tengerentúlon és hazánkban is előfordul, hogy az a bizonyos szikra a függöny legördülése után is megmarad.

Miller Zoltán is érezte a villámcsapást, amikor 2016-ban a Madách Színházban A nyomorultak című musical próbáján összehozta az élet Vágó Bernadett-tel. Azonnal megakadt a szeme a csinos kolléganőjén. 

Miller Zoltán és Vágó Bernadett első találkozása

A próbafolyamat során egyre nagyobb szimpátia alakult ki kettejük közt, végül az i-re a pontot a főpróba tette fel. A darab elkészültével, mint ahogy azt szokás, gratuláltak egymásnak, ám ölelésük több volt, mint puszta udvariasság.

vágó-bernadett-miller-zoltán
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- A végén megöleltük egymást, és én akkor azt éreztem, hogy ebben valami több van, ez az ölelés teljesen más - mesélte Miller Zoltán az RTL Klub Reggeli című műsorában.

Ezután nem volt rest, megtette az első lépést, megszerezte későbbi felesége telefonszámát. Ám ezt korántsem hagyományos módon tette, sokkal fifikásabb tervet eszelt ki. Az épület portásához szaladt az információért.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Tudtam, hogy utána sokáig nem találkozunk, úgyhogy lementem a portára. Elkértem a telefonszámát, majd ráírtam egy üzenetet: "Szia, ne haragudj, elkérhetem a számodat a portán?"

Ezzel a szellemes SMS-sel akarta levenni a lábáról választottját, de a színésznőt sem kellett félteni, egyből kivágta magát. Azt írta vissza: "Odaszóljak a portára, hogy megadhatják?"

Ekkor már nem volt kérdés, az Isten is egymásnak teremtette őket, és a mai napig ennyire felhőtlen és laza a kapcsolatuk. Áprilisban ismerkedtek meg, de nem vártak sokat, hogy megkonduljanak az esküvői harangok, decemberben össze is házasodtak. Szülőként is nagy az összhang, a legnagyobb egyetértésben nevelik kislányukat, Bellát. A kicsi 2020. október 13-án lett hároméves.

Miller Zoltán 24 éves fia

Ullmann Mónika és Miller Zoltán házasságából egy fiú született, Miller Dávid, aki 1996 májusában látta meg a napvilágot. Bár a két színművész útjai elváltak, mind a ketten méltán büszkék lehetnek gyermekükre, aki a szülei nyomdokaiba lépett.

Ezt is szeretjük