Pintér Tibor ezzel akasztja ki barátnőjét - Jenifer ezt nem bírja elviselni

Pintér Tibor elárulta, mi az az egy dolog, amit ki nem állhat benne kedvese.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pintér Tibor és kedvese 2019 januárja óta alkotnak egy párt, és azóta is tombol köztük a szerelem. Ám mint minden párkapcsolatban, náluk is vannak olyan témák, amik érzékenyen érintik a másikat.

Sokáig csak szakmai kapcsolat kötötte össze őket. Pintér Tibor a Nemzeti Lovas Színház igazgatójaként számos darabban dolgozott együtt Ilyés Jeniferrel, sőt már azelőtt szerelmespárt alakítottak a Jimmy-musicalben, mielőtt az életben is elkezdtek volna gyengéd érzéseket táplálni egymás iránt.

Pintér Tibor és barátnője ezen vitázik

A 46 éves sármőr Várkonyi Andrea vendégeként rántotta le a leplet kapcsolatuk rosszabb pillanatairól. Elárulta, mi az, ami teljesen kiakasztja húsz évvel fiatalabb barátnőjét.

- Van egy iciripiciri meg nem értettség abból, hogy amikor a színpadon vagyunk, és ő színésznőmként dolgozik, vele akkor nagyon kegyetlen tudok lenni. Ez a munka javát szolgálja - mesélte a Life TV Női titkok Várkonyi Andival című műsorában.

pintér-tibor-női-titkok
Fotó: Life Tv/Női titkok Várkonyi Andival

- Nagyon érdekes, mert ő maga sem tudja eldönteni, hogy mivel járna jobban: ha ott is babusgatnám, és tenyeremen hordoznám, vagy ha hivatástudatból figyelmeztetem egy rossz megoldás miatt. Nagyon sokszor cáfolja egyik viselkedése a másikat, most már én magam sem tudom eldönteni, hogy melyik a jobb.  

A macsó sztár hozzátette, hogy nehéz vele párkapcsolatban élni, mivel hajlamos a férfi hisztire. Előző párkapcsolataiban is nem egyszer alakult ki parázs vita közte és akkori társa között. Frida nevű barátnőjével azért veszett össze sokszor, mert a nő nem bírta elviselni, hogy hírnevéből adódóan sokszor fotózzák választottját.

A 2020-as Just Clear Award sztárpárjai

Tóth Bence szerelmesen ölelte a díjat nyert Hódi Pamelát, aki egy testhezálló, fekete estélyiben mutatta meg, milyen irigylésre méltó az alakja. Képes összeállításunkban megnézheted a 2020-as Just Clear Award Gála sztárpárjait. 

Ezt is szeretjük