Ma 60 éves Csiszár Jenő - Így él most az egykori rádiós műsorvezető

Csiszár Jenő ezért tűnt el teljesen a képernyőről.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csiszár Jenő, az egykori rádiós és televíziós műsorvezető a '90-es években vált ismertté a fiatalokkal foglalkozó Apukám világa című betelefonálós műsorával a Juventuson. 1999-ben a Heti Hetes című közéleti műsor első évadjának műsorvezetője volt, majd a TV2-höz igazolt, ahol 2001-ben a saját nevével fémjelzett műsorát, a csiszár.hu-t vezette, de a nézők láthatták őt az Activity, valamint 2006-tól 2007-ig a Mokka műsorvezetőjeként is.

A ma 60. születésnapját ünneplő sztár 2011-ben szerződött az MTVA-hoz, ahol egészen 2016-ig a Magyarország, szeretlek! című vetélkedő zöld csapatának volt a kapitánya, 2012-től 2015-ig pedig zsűritag volt az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi válogatóműsorában, A Dalban. A televíziós műsorvezetéssel párhuzamosan rádiózott is, a Class FM-től és a hallgatóktól öt év után, 2014-ben búcsúzott.

Csiszár Jenő 2015-ben.
Csiszár Jenő 2015-ben.
Fotó: MTVA/Penziás Nikolett

Csiszár Jenő ma nagykövet

Az egykori műsorvezető élete gyökeresen megváltozott, amikor 2017-ben a Külügyminisztérium őt bízta meg a milánói Főkonzulátus vezetésével. Az egykori műsorvezető még korábban, a 2000-es évek közepén élt pár évet Olaszország északi részén, így nem volt ismeretlen számára az olasz kultúra és nyelv. 2019 májusában a 444.hu arról írt a Magyar Közlönyre hivatkozva, hogy a milánói főkonzult rendkívüli és meghatalmazott nagykövetté nevezték ki, ugyanakkor nem derült még ki, hol lesz az állomáshelye.

Csiszár Jenőről hivatalos fotó legutóbb 2018 augusztusában készült, Orbán Viktor miniszerelnök és a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter, Rogán Antal társaságában látható Milánóban. Az egykori műsorvezető elképesztően megváltozott, amióta utoljára láttuk a képernyőn: a kecskeszakállt körszakállra cserélte, és haját is megnövesztette kicsit.

csiszar-jeno
Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / S / MTI / Szecsődi Balázs

Csiszár Jenő mindig is óvta magánéletét, a gyermekeit pedig csak nagyon ritkán láthatta a nagyközönség. Feleségétől, a kosárlabdázó Újvári Esztertől ikerfiai születtek, Dániel Miklós és Márton Jenő 2007. augusztus 10-én jöttek világra. Legutóbb öt évvel ezelőtt, 2013-ban, a Közmédia napján láthatták a két szőke, cuki kisfiút, akik mára tinik lettek.

A Danubius Rádió egykori műsorvezetői napjainkban

Jáksó László rádiós műsorvezetőként kezdte pályafutását, előbb a Kossuth Rádióhoz, azután a Danubius Rádióhoz szerződött, ahol 1998-tól 2009-ig vezette saját nevével fémjelzett műsorát, a Jáksó Hot 20-at. Nézd meg, mivel foglalkoznak a Danubius Rádió egykori műsorvezetői napjainkban!

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük