Jakupcsek Gabriellát tiltólistára tették a fiai: ezért nem szívesen mentek át hozzá

Jakupcsek Gabriella az Alul semmi? - Veszélyek és esélyek COVID Idején című könyvében arról mesélt, hogyan vészelte át a koronavírus-járvány miatti bezártságot.

Jakupcsek Gabriella: Alul semmi? - Veszélyek és esélyek COVID Idején
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Jakupcsek Gabriellának első, Máté Gáborral kötött házasságából két fia született: Bálintnak 1985-ben, Marcellnek 1988-ban adott életet. 

A 2020-as év, mint mindenkinek, az ő életét is fenekestül felforgatta: ő azok közé tartozott, akik a korlátozások alatt is végig dolgoztak, de a munkakörülményei jelentősen megváltoztak. 

Jakupcsek Gabriellát tiltólistára tették a fiai

Már az elején rájött, nem akarja online készíteni az ATV-n futó Jakupcsek pluszt, ám így az üres stúdió lehangoló látványával és a közönség tapsának hiányával kellett szembenéznie.

alul semmi

"A nézők nélkül felvett adások után, amikor kijöttem a stúdióból, úgy éreztem magam, mintha egy fantasztikus előadás után ott pózolnék, spárgában, de nem megy le a függöny, nem zúg a taps, hanem fel kell tápászkodnom a spárgából, összevakarni magam, a ruhámat egy kicsit megigazítani, és szép csendben kikullogni a színpadról" - írja 2021 novemberében megjelent Alul semmi? - Veszélyek és esélyek COVID Idején című könyvében.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Az, hogy nem maradt otthon, nem mindenkinek tetszett a családban. Felnőtt fiai nehezményezték, hogy a világjárvány alatt is folytatta a munkát.

"Odahaza én is tiltólistára kerültem, a nagy gyerekeim hosszú hetekig nem találkoztak velem, merthogy én a munkám miatt rengeteg emberrel kerültem kontaktusba, és mért nem állítottam le magam."

Afféle időzített bombának számítottam a családban, és így is kezeltek a fiúk.

Bálint és Marcell mindketten olyan vállalati kultúrában dolgoznak, amelyben azonnal home office-ba küldték őket. Nem mozdultak ki az otthonaikból, és nem szívesen mentek át az édesanyjukhoz, aki egy nap több emberrel beszélgetett.

jakupcsek fiai
Fotó: RTL Klub/A Széf

"De nagyon rossz érzés volt kirekesztettnek lenni, és ott motoszkált bennem a gondolat: vajon felelőtlennek tartanak-e, és elvárják tőlem, hogy a munkámat feladva otthon maradjak? Ezek nagyon nehéz döntések."

Jakupcsek Gabriella: Alul semmi? - Veszélyek és esélyek COVID Idején
Jaffa Kiadó
3.999 Forint

A Covid valamennyiünk életét kibillentette a megszokott kerékvágásból. De vajon hogyan tekintünk ezekre a változásokra, veszélyként vagy esélyként? Ezt a kérdést járja körül új könyvében a népszerű televíziós műsorvezető, aki a karanténidőszak alatt is végig dolgozott, közérzeti talk show-ja adásaiban folyamatosan tudósítva mindarról, ami a járvány és a lezárások nehézségei kapcsán a legjobban érdekelt minket, nézőket.

Stahl Judit férje

Férje, Bohus Csaba, 2004-ben született Hanna lánya édesapja nemcsak a magánéletben, hanem az életben is a társa. 2001-ben házasodtak össze, de kapcsolatuk már 36 éves. Gimnazistaként ismerkedtek meg, egy szülinapi buliba mindketten tortát vittek, így kezdtek el beszélgetni.

Stahl Judit már 36 éve együtt van férjével: Csabával a gimnáziumban ismerkedett meg

Stahl Judit és férje, Csaba egy gimnáziumba jártak, az Apáczaiban ismerkedtek meg.

Elolvasom
Ezt is szeretjük