Shane Tusup bukta a Dancing with the Starst: ezért szakadtak félbe a tárgyalások

Shane Tusup majdnem bekerült a TV2 táncos műsorába, de a készítők végül jobbnak látták, ha kihagyják.

shane-tusup-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Shane Tusup is egy lehetett volna a 2022-es Dancning with the Stars versenyzőiből, már a tárgyalások is elkezdődtek, ám az amerikai úszóedző végül nem került be a táncos show-ba.

A TV2 hétfő este jelentette be, idén ősszel kiket láthatunk a harmadik évadban. A versenyzők és a zsűri két új tagja is meglepte a nézőket.

Shane Tusup a Dancing with the Starsban

A névsor azonban alakulhatott volna máshogy is, a Blikknek több forrás is megerősítette, hogy a készítők már komolyan egyeztettek Tusuppal. A sportoló korábban már nagy sikert aratott a csatorna egy másik műsorában.

Shane Tusup korábban a Nicsak, ki vagyok? című műsorban robbantott nagyot.
Shane Tusup korábban a Nicsak, ki vagyok? című műsorban robbantott nagyot.
Fotó: TV2/Nicsak, ki vagyok?

- Nagy durranás lett volna, hiszen a Nicsak, ki vagyok!-beli szereplése is jókora megdöbbenést okozott. Május közepén azonban robbant a hír, hogy Szabó Zsófi és Shane szakítottak, és több cikk szólt az edző agresszív viselkedéséről - ecsetelte a lapnak egy, a produkcióban dolgozó informátor.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Bár már Hosszú Katinka férjeként is terjedtek pletykák dühkezelési problémáiról, de sokáig úgy tűnt, lenyugodott. A produkció vezetői végül úgy döntöttek, nem kockáztatnak. 

Attól tartottak, az embert próbáló verseny, a hosszú, feszültséget okozó próbafolyamat, valamint az adások nyomása esetleg rossz hatással lesz Tusupra, és nem kívánt viselkedést idéz elő nála. Egyik táncost sem szerették volna kitenni ennek.

Név nélkül az egyik profi is elmondta a véleményét Tusupról, elárulta, örül, hogy végül nem került be a show-ba.

- Hallottunk mi is arról, hogy tárgyaltak Shane-nel, és be kell vallanom, örülök, hogy végül nem került be a műsorba, én nem szívesen dolgoztam volna vele. Kemény időszak vár mindenkire, sok mindent kell megtanulniuk a hírességeknek. Iszonyatosan fárasztó feladat ez, ha emellett még valaki nehezen kezelhető, az pokol lenne mindenki számára.

Ők a Dancing with the Stars új szereplői

A Dancing with the Stars harmadik évadában tíz híresség - öt nő és öt férfi - bizonyíthat profi táncpartnere oldalán. Képes összeállításunkban mutatjuk, kik ők!

Cover-fotó: Life TV/Ébredj velünk!

Ezt is szeretjük