Szabó Zsófinak ciki pillanatokat okozott a Reggeliben Frohner Fecó: alsónadrág nélkül sétált be
Szabó Zsófi csak hüledezett a Reggeliben, milyen válaszokat kapott Frohner Fecótól.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Frohner Fecó nevét Kárpáti Rebeka párjaként ismerte meg az ország, tavaly a Nyerő Párosban is szerepeltek, aztán novemberben kiderült, szakítottak

A fodrász tavasszal szólóban nagy sikert aratott A Konyhafőnökben, amíg ki nem esett, ő volt az egyik legszórakoztatóbb figura. 

Frohner Fecó a Reggeliben

A Reggeli mai vendégeként is emlékezetes volt a szereplése: legutóbb megígérte Szabó Zsófinak, hogy ha legközelebb meghívják, egy szál fecskében fog neki főzni. Így is konferálták fel Peller Annával, de Fecó csalódást okozott, amikor csíkos overallban sétált be.  

szabo-zsofi-peller-anna
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Fecó, te nem is fecskében vagy! Mi ez a női ruha - fogadta Szabó Zsófi. 

- Zsófi, ha annyira szeretnéd, van másik módja is ezeknek a történeteknek, hogy ha fecskében szeretnél engem főzni látni, de most nem tudtam, mert nincs rajtam.

frohner-feco
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Micsoda?! - bukott ki Szabó Zsófiból. 

- Hát alsónadrág se, meg most semmi, most ebben az egész overallos szettben jöttem. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Szabó Zsófi ezt követően az után érdeklődött, mit gondolt az, aki a férfi mikroportját rögzítette, mert azt látták, hogy le kellett tolnia a ruháját. 

- Szerintem örökre megjegyezte ezt a reggelt. Inkább nem is mondok ezzel kapcsolatban semmit.

- Úristen! Gyerekek, ez mi? A reggeli adásban vagyok? Nem tettük ki a karikát - próbált felocsúdni témát Peller Anna, aki a 18-as karikára utalt. 

frohner-feco2
Fotó: RTL Klub/Reggeli

A beszélgetés végén természetesen az is szóba került, van-e már barátnője. Nincs, de érdekesnek tartja, hogy sok csaj szokott odamenni hozzá közös képet kérni. 

- Meg hogy szeretnének velem találkozni. Olyan furcsa, olyan nehezen kezelem ezt az egész dolgot, de jó érzéssel tölt el, mert látom, hogy boldogok, amikor közös képet tudunk csinálni. 

Szabó Zsófi édesanyja

Szabó Zsófi és édesanyja közös képét elhalmozták bókokkal és jókívánságokkal. Az biztos, hogy Pálma asszonyról kevesen mondanák meg, hogy közel hatvanéves.

Ezt is szeretjük