Szabó Zsófi édesanyja elképesztően fiatalos: Pálma közel a 60-hoz ilyen gyönyörű

Szabó Zsófi a közös fotóval köszöntötte fel az Instagramon születésnapos édesanyját.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szabó Zsófi ritka közös fotót posztolt az édesanyjával: Pálma asszonnyal a hétvégén a Gourmet Fesztiválra látogattak el.  

Nemcsak ételeket kóstoltak, hanem ünnepeltek is: a 33 éves sztár a felvétellel köszöntötte fel születésnapja alkalmából az anyukáját. 

Szabó Zsófi édesanyja

Szabó Zsófi és édesanyja közös képét elhalmozták bókokkal és jókívánságokkal, a kommentelők azt írták, értik, miért olyan szép és kedves a színésznő-műsorvezető. Az biztos, hogy Pálma asszonyról kevesen mondanák meg, hogy közel hatvanéves.

„Gyönyörű, fiatal édesanyád, szívből gratulálok, boldog szülinapot kívánok!”

„Pálma asszony csinos, kiegyensúlyozott nő. Jó, követendő, iránymutató.”

„De szép anyukád van, azt a mindenit!”

2021 nyarán Szabó Zsófi és édesanyja egy esküvőn jártak, ott készült róluk fotó, amire sok hozzászóló megjegyezte, Pálma asszony 15-20 évet is letagadhatna, inkább a barátnőjének, mint az anyukájának nézik. 

Kállay-Saunders András modell anyukája

Kállay Katalin a '70-es és '80-as évek egyik felkapott magyar szupermodellje és nemzetközileg is sokat foglalkoztatott sztármanökenje volt. Pedig sohasem akart manöken lenni, Pesten kozmetikusszakmát tanult, de szakavatott szemek kiszúrták az utcán. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük