Csonka András édesanyja múltbéli fotón: szép és kedves nő volt a rajongói szerint
Csonka András édesanyja idén lenne 80 éves. A színész-műsorvezető megható sorokkal üzent neki.

csonka-andras-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 1965-ben született Csonka András gyerekkorától kezdve színész szeretett volna lenni, mindennél jobban vágyott arra, hogy a színpadon szerepelhessen. 1985-ben vették fel a Színház- és Filmművészeti Főiskolára, Szinetár Miklós osztályába. 1990-ben diplomázott, nem sokkal később pedig bekerült a Magyar Televízió sikersorozatába, a Família Kft.-be. 

Ennek köszönhetően országosan ismert színész lett, ezt később szabadúszóként kamatoztatta, különböző színházakban vállalt vendégszerepléseket. 

Csonka András anyukája

Szerető, összetartó családba született, édesapja, a szintén színész Csonka Endre ötvenéves volt, amikor fia a világra jött. Csonka András édesanyja 27 évvel fiatalabb volt a férjénél. A sztárnak van egy nővére, aki még apja előző kapcsolatából született, így hivatalosan féltestvérek, ám ők ezt soha nem tartották így számon, hatalmas a köztük lévő szeretet. 

A színész nagyon közel állt édesanyjához, ám az asszony 2006-ban, teljesen váratlanul, 64 éves korában elhunyt. Csonka András néhány nappal azt megelőzően utazott el Dubajba egy turistaútra, hogy a nő rosszul lett és kórházba került. A nagybátyja azonnal értesítette SMS-ben, hazarepült, ám mire megérkezett, az édesanyja elment. Halálának oka hirtelen szívmegállás volt. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Csonka András azóta is számtalan alkalommal megemlékezett róla. Időről időre nyilvános leveleket ír neki a Facebook-oldalán, ezeket a rajongói rendre megkönnyezik. Az asszony idén lenne nyolcvanéves, fia szomorú, ám rendkívül megható üzenete jelent meg a Facebook-oldalán. 

"Anyu, ma lennél 80 éves. Vajon kit látnál ma, ha tükörbe néznél? Egy ráncoktól barázdált arcot, vagy korát meghazudtolóan fiatalos hölgyet? Esetleg egy egészségében megrendült, már fokozatosan gyengülő nőt, aki csak belém kapaszkodva mer kilépni az utcára? Az egyetlen dolog, amit meg tudok bocsájtani az elvesztéseddel kapcsolatban, hogy ezek a kérdések a fantázia játékai maradnak, hogy nem kellett látnom Téged elgyengülni, megöregedni, elkopni. 

Te mindig az a csodálatos erejű, varázslatos szeretetű, példaértékűen élő és gondolkodó asszony maradsz bennem, aki voltál. Kapaszkodnom kell és akarok Beléd ma is! Ha pedig egyszer majd esetleg totyogó bácsi leszek, Te akkor is ott leszel, hogy szorosan beléd kapaszkodhassak, mint kisgyerekként első lépéseim közben. Szeretlek örökké!" - írta a gyönyörű sorokat, amelyek mellé egy szép fotót is posztolt az őzikeszemű, bájos hölgyről. 

A fotó alatt rengeteg komment gyűlt össze, nagyon sokan írtak, akik személyesen is ismerték Csonka András anyukáját. 

"Köszönöm szépen hogy megosztottad. Jó látni a fotóját. A legjobb persze élőben volt. Visszaemlékezve előttem van kedves hangja, naponta megkérdezte tőlem hogy vagy Icukám? Bájos mosolya kísérte mondatait. Sajnálom hogy nincs közöttünk. Vigyázz magadra, jó egészséget kívánok!" - írta egy régi kedves ismerős.

"Nagyon szerettem Édesanyádat. Ma is sokszor eszembe jut, milyen jó lenne beugrani az Erzsikébe eldumálgatni egy kávé mellett. Nagyon szeretett téged és igazad van, Ő mindig melletted marad" - bátorította a színészt egy egykori jó barátnő. 

"Annyira sajnállak, mert Ő volt a másik feled. Fel kell nőni. Nagyon édes volt. Most is vigyáz rád" - fűzte hozzá valaki más a múltból. 

"András, együtt dolgoztam anyukáddal egy kis ideig, amikor még “Pici” voltál. Azt a szeretetet, amivel rólad beszélt, mesélt, nem felejtem. Te ebből épülsz, ezt viszed tovább. Szívből kívánom, hogy hosszú, boldog életen keresztül kísérjen" - emlékezett vissza az egykori kolléga. 

Csonka András gyönyörű lakása

Csonka András gyönyörű lakásban éli mindennapjait, ráadásul még a környezete is impozáns, ugyanis otthona a Naphegyen található, ahonnan egész Buda látképe elénk tárul.

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük