Ő Szabó Zsófi gyönyörű édesanyja: a barátnőjének nézik, olyan fiatalos

Szabó Zsófi édesanyját rendre a barátnőjének vagy a nővérének nézik, annyira fiatalos.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szabó Zsófi édesanyja 24 éves volt, amikor 1987-ben megismerte Szabó Gyulát: abban a kórházban dolgozott, ahol a legendás színészt kimerültség miatt kezelték. Még ugyanebben az évben összeházasodtak, a következőben megszületett lányuk, Szabó Zsófi, 1991-ben pedig az öccse, Gyuszkó. 

A köztük lévő 33 év korkülönbség sem állt szerelmük útjába, az asszony 2014-es haláláig hű társa volt a Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművésznek. 

Szabó Zsófi édesanyja

Szabó Zsófi és édesanyja között szoros az anya-lánya kapcsolat, amit csak megerősített a 2017 decemberében született unoka, Mendel érkezése. Sokan csodálkoznak, hogy már nagymama, Pálma asszony ugyanis nagyon fiatalos, azt is kevesen mondanák meg, hogy közel van a hatvanhoz. Amikor a hétvégén esküvőre voltak hivatalosak, az RTL Klub műsorvezetőjének édesanyjával közös képét rengetegen lájkolták, és sokan írták, hogy szép és fiatalos édesanyját a barátnőjének nézték, 15-20 évet letagadhatna.

"Tudnom kell, honnan van édesanyád ruhája… csodásan áll neki, meg ti egymásnak" - írta Nyári Dia színésznő. 

"Hány éves az anyukád, 35? Gyönyörűek vagytok!"

"Szia Zsófi, nagyon csinos a nővéred!"

"Azt hittem, hogy a barátnőd (az anyukád), atya ég, nagyon szépek vagytok!"

"Oh' meg sem ismertem édesanyádat, hogy sötétebb lett a haja, de csodálatosan néz ki (mint mindig) " - olvasható a kommentek között. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Július elején a horvátországi nyaralásukról tett közzé az Instagram-oldalán egy anya-lánya képet. Akkor is sok követője azt hitte, a fiatalos nő a barátnője vagy a nővére. 

"Azt hittem, hogy barátnő. Milyen fiatal!" 

"Én is azt hittem, hogy a barátnőd. Volt kitől örökölni a babaarcod!"

"Anyukád??? Úristen, mintha a tesód lenne. Gyönyörűek vagytok!"

Csobot Adél és édesanyja

A kommentelők szerint az énekesnő és édesanyja is tüneményes, Ildikó pedig nagyon fiatalos. "Hihetetlen fiatal édesanyád van, olyan, mintha a nővéred lenne!" - olvasható az egyik hozzászólásban. Képes összeállításunkban nemcsak Csobot Adélt és édesanyját, hanem több magyar énekesnő, így Tolvai Reni vagy Dér Heni anya-lánya fotóját is láthatod. 

Csobot Adél és ritkán látott édesanyja: az 54 éves Ildikó nagyon fiatalos nagymama

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük