Csobot Adél és ritkán látott édesanyja: az 54 éves Ildikó nagyon fiatalos nagymama
Csobot Adél megmutatta az édesanyját. Képes cikkünkben több magyar énekesnő anyukáját is láthatod.

csobot-adel-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csobot Adél és édesanyja között szoros az anya-lánya kötelék. "Csoda vagy, anyukám! Az én csodám!" - írta a kép mellé idén anyák napján az énekesnő.

A kommentelők szerint mindketten nagyon tüneményesek, Ildikó pedig nagyon fiatalos. "Hihetetlen fiatal édesanyád van, olyan, mintha a nővéred lenne!" - olvasható az egyik hozzászólásban.  

Csobot Adél és magyar énekesnők édesanyjukkal

Csobot Adél kilencéves volt, amikor meghalt az édesapja, édesanyja a mára már szintén elhunyt nagyszülők segítségével nevelte fel lányát és annak bátyját, Attilát. Ildikó az unokáiért is bármit megtesz: otthagyta Nagykárolyt, és saját könyvelői vállalkozást hozott létre, hogy maga tudja beosztani az idejét, így minél többet lehessen Nátánnal és Ádinnal.

A 27 éves sztár tavaly tavasszal azt nyilatkozta a Story magazinnak, hogy sokat tanult az édesanyjától a nőiességről, aki egyedülálló anyukaként is sminkelt, szépen öltözött, vonzó nő maradt, anyaként pedig azt is egyre jobban megérti, az ő anyukája annak idején mit miért tett, és hogy fontos a következetesség, szükség van szigorra és fegyelemre is.

Képes összeállításunkban nemcsak Csobot Adélt és édesanyját, hanem több magyar énekesnő, így Tolvai Reni vagy Dér Heni anya-lánya fotóját is láthatod. 

Cover-fotó: RTL Magyarország/Bielik István

Ezt is szeretjük