„Szabó Zsófi nem lesz sokáig szingli” - Gyorsan rátalál a szerelem Müller Rózsa szerint

A jósnő szerint Szabó Zsófira hamarosan újra rátalál a szerelem, de megfontoltan kell új párt választania.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Shane Tusup még anyák napján is élete szerelmének nevezte Szabó Zsófit, akivel tavaly nyár elején indult a kapcsolatuk, és akit Monte-Carlóban jegyzett el idén februárban. Nem csoda, hogy mindenkit váratlanul ért a két sztár május 17-i bejegyzése, miszerint felbontották az eljegyzésüket. 

Müller Rózsa azonban nem lepődött meg, ő már a lánykérés előtt azt nyilatkozta a Hot! magazinnak, hogy a fiatalok szakítani fognak. 

Szabó Zsófi új szerelem

A jósnő akkor azt mondta, Szabó Zsófi nagyon szép, de egyelőre nem tudott olyat választani, aki hozzá való, a volt férje sem illett hozzá semmilyen tekintetben, Shane Tusup pedig az a fajta férfi, aki nem tud egyetlen nő mellett lehorgonyozni. Szerinte a szőke szépség nem marad sokáig egyedülálló. 

Biztos, hogy gyorsan rátalál majd a szerelem, nem lesz sokáig szingli.

- Ám ha nem elég körültekintő, a sors könnyen megismételheti magát. Arra kell figyelnie, hogy érett férfit válasszon! Zsófi egyértelműen bevonz magának egy típust: azokat a pasikat, akik bár felnőttek, mégis valahol gyerekek maradtak - véli Müller Rózsa, aki szerint ezek a férfiak ugyan biztos egzisztenciális háttérrel rendelkeznek, de nem tudnak megfelelő háttérországot biztosítani a színésznő-műsorvezető számára.  

szabo-zsofi-alarcos
Fotó: RTL Magyarország

Arról is beszélt, szerinte miért nem működhetett hosszú távon Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolata.   

Szabó Zsófi édesanyja

Szabó Zsófi és édesanyja között szoros az anya-lánya kapcsolat, amit csak megerősített a 2017 decemberében született unoka, Mendel érkezése. Sokan csodálkoznak, hogy már nagymama, Pálma asszony ugyanis nagyon fiatalos, azt is kevesen mondanák meg, hogy közel van a hatvanhoz. 

Ezt is szeretjük