Szabó Zsófi smink nélkül állt kamera elé: ennyire más az arca, ha nincs kifestve
Szabó Zsófi a Liluland vendégeként mutatta meg festetlenül magát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hazánkban vannak olyan műsorvezetők, akiket évek óta szinte nap mint nap láthatunk a képernyőn. A különböző produkciókban egy komplett stáb dolgozik azon, hogy a házigazdák mindig a legjobb arcukat mutathassák a nézőknek. A stúdióba lépés előtt stylist válogatja össze, mit viseljenek az adásban, fodrász szárítja tökéletesre a hajukat, és profi sminkes veszi őket kezelésbe.

Szabó Zsófi 2019 óta oszlopos tagja az RTL Klub Reggeli csapatának. Megszokhattuk tőle, hogy mindig makulátlan külsővel áll a kamera elé. Csinos ruhákban és trendin kifestve szokta köszönteni a nézőket.

Szabó Zsófi smink nélkül és kifestve

Bár legtöbbször így látjuk, ez nem jelenti azt, hogy rejtegetné smink nélküli arcát. Épp ellenkezőleg, ha épp nem forgat, csupán egy leheletnyi alapozót, kis szemöldökgélt és ajakbalzsamot ken fel magára. 

szabó-zsófi-smink-nélkül
Fotó: YouTube/Liluland

Az sem jelent neki gondot, hogy a nagy nyilvánosságnak is megmutassa, milyenek a vonásai, ha azokat nem fedi semmi. Már másodszor szerepelt Lilu YouTube-műsorában, ahova minden sztár smink nélkül érkezik. Egy év különbséggel vendégeskedett a Makeup/Downban, ő az első, aki kétszer is meghívást kapott. Ennek az az oka, hogy rengeteget változott, pár hónap alatt 12 kilót fogyott, és a futás is beépült a mindennapjaiba, amellett az első adásban csak online tudott részt venni, a másodikban már élőben. 

Nem csak az arca változott meg azzal, hogy búcsút intett pluszkilóinak, a kisugárzása is teljesen más. Saját bevallása szerint élvezi, hogy élete legjobb formájában van, és kicsattan a magabiztosságtól. Van még valami, ami új dolog az életében: sokkal nagyobb energiát kell fordítania a bőrápolásra.

- Pont semennyire nem foglalkoztam a bőrápolással korábban, nagyon szerencsés vagyok, mert soha nem volt zsíros, pattanásos a bőröm. És most, a nagy sportolásban meg életmódváltásban rengeteg magot kezdtem el enni, és elkezdtem pattanásos lenni az arcomon. 

Műsorvezetők smink nélkül

Nem Szabó Zsófi az egyetlen műsorvezető, aki simán bevállalja, hogy festetlenül is lássák a rajongói. Várkonyi Andrea, Ördög Nóra és Liptai Claudia is megmutatta korábban, milyen az arca, ha nem visel sminket.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük