Kulcsár Edina gyönyörű édesanyja 50 éves lett: 10 évet simán letagadhatna a lánya szerint

Kulcsár Edina édesanyjáról a családi fotó alapján kevesen tippelnék meg jól a korát.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina a szépségét gyönyörű édesanyjától, a fotósként dolgozó Jakab Krisztinától örökölte, aki most lett ötvenéves. 

A külseje alapján a korát kevesen tippelnék meg jól, és az is meglepő, hogy már kétszeres nagymama. 

Kulcsár Edina édesanyja

„Hihetetlen, hogy az én csodálatos édesanyám 50 éves lett! Sokszor 40-nek sem nézik… Sőt! Ő az egyik ékes bizonyítéka annak, hogy a kor mit sem számít! Ez csak egy szám. Sokkal többet számít ennél az, hogy mi lakozik a szívünkben és az, hogy mennyit illetve hogy hogyan élünk.Szuper kis délután volt a mai! Anyucikám (@krisztinajakab_photography) innen is még egyszer NAGYON-NAGYON Boldog Szülinapot neked! Pénteken folytatjuk. Szeretlek!” - írta Kulcsár Edina a családi fotóhoz, amit az Instagram-oldalán nézhetsz meg

kulcsar-edina
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

A felvételen Kulcsár Edina, párja, G.w.M, a 31 éves sztár édesanyja, valamint a 2014-es Miss World Hungary gyerekei, a 2018 szeptemberében született Medox és a 2020 áprilisában világra jött Nina láthatók. Jakab Krisztina gyönyörű hosszú, hullámos hajával a pink miniruhában, amihez illik az ugyanilyen színekből összeállított hatalmas rózsacsokor.  

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A kommentelők is ámultak Kulcsár Edina édesanyján, szerintük szenzációsan néz ki. Volt, aki szerint inkább nézik a sztár barátnőjének vagy testvérének, mint az édesanyjának, és sokak szerint nem is negyvenesnek tűnik, ahogy az influenszer írta, hanem harmincasnak.

"Én holnap leszek 34 éves és fele ilyen jól SEM nézek ki. Isten éltesse sokáig Édesanyádat!"

"Azt hittem talán Gwm testvére vagy barátnő. Isten éltesse sokáig!"

"Elsőnek, mikor csak ránéztem a képre, azt hittem a barátnőd, utána olvastam, hogy anyukád és 50 éves. Hát a képről köze nincs az 50-hez! Megállt nála az idő. Gyönyörű és nagyon csinos!"

"Úristen!!! 50?? Azt hittem rosszul látok… max 35-nek nézném! Mi a titka?

"Azta, maximum 35-nek néz ki. Isten Éltesse még sokáig Édesanyád! Gyönyörűek vagytok!"

Szabó Zsófi édesanyja

Szabó Zsófi és édesanyja közös képét elhalmozták bókokkal és jókívánságokkal, a kommentelők azt írták, értik, miért olyan szép és kedves a színésznő-műsorvezető. Az biztos, hogy Pálma asszonyról kevesen mondanák meg, hogy közel hatvanéves.

Szabó Zsófi édesanyja elképesztően fiatalos: Pálma közel a 60-hoz ilyen gyönyörű

Szabó Zsófi a közös fotóval köszöntötte fel az Instagramon születésnapos édesanyját.

Elolvasom
Ezt is szeretjük