Keleti Andrea gyönyörű édesanyja 50 éve és ma: ugyanabban a ruhában fotózkodott

Keleti Andrea édesanyjára még mindig tökéletesen illik a fél évszázaddal ezelőtt készült ruhája.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Keleti Andrea ugyan nagyon jó géneket örökölt édesanyjától, de tesz is érte, hogy olyan formában legyen, mint lánykorában. Édesanyja, Ibolya is remek formában van, az ötven évvel ezelőtt készült ruhája még mindig tökéletesen illik rá. 

Anya és lánya különleges időutazásra vállalkozott: 45-50 évet tekertek vissza az idő kerekén, és régi képeket alkottak újra. 

Keleti Andrea édesanyja

- Nem volt nehéz lefotózni az ötven évvel ezelőtti képeket, anyu ugyanazt a ruhát fel tudta venni. Rám a babaruhák ugyan már nem jók, de a húszéves kori ruháim most is rám jönnek. Több mint két éve sikerült visszaszerezni a lánykori alakomat a palesztin népgyógyászat kincseinek és a grönlandi moszatoknak köszönhetően. Ezek miatt jelentősen kevesebb lett az étvágyam, és koplalás nélkül fogytam összesen 10 kilót, amit azóta tartok is - mesélte a június 2-án 53. születésnapját ünneplő táncművész.

keleti-andrea-anyja1

- Ez az a ruha, amit ötven évvel ezelőtt varrattam. Ebben jártam az Operába, ebben utaztam Győrbe, a balettba. Emlékszem, nagyon büszke volt rám az udvarlóm, hogy milyen gyönyörű vagyok - emlékezett vissza Ibolya.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Arról is mesélt, hogy Keleti Andrea mindig nagyon kedves, nagyon szófogadó kislány volt, nem volt vele semmi gond.

- Aztán egy idő után már annyira lekötötte a sport, hogy a legfegyelmezettebb gyerek lett belőle, egy tündér volt. Viszont hároméves korától az öltözködésébe nem lehetett beleszólni, a ruhácskákat is ő választotta ki. A jó ízlése azóta is megmaradt, ahogy a csinossága is. 

keleti-andrea-anyja2

Az említett gyerekruhákra jó szívvel emlékszik vissza a táncművész is, akit Ibolya egyedül nevelt fel. 

- Az egyik képen olyan 4-5 éves lehetek, akkor még nem úgy volt, hogy az ember bement a boltba, és válogatott. De volt egy nagymamám, aki mindent megvarrt nekem, ezt a szenvedélyemet tőle örököltem. Tündéri kis pörgő szoknyás ruhácskákat készített, irigykedtek is rám az óvodában és az iskolában is. Nagyon jó szívvel emlékszem vissza ezekre az időkre, nekem akkor nagyon könnyű volt.

Vasvári Vivien édesanyja 

Vasvári Vivien a szépségét egyértelműen az édesanyjáról örökölte. Ágnes 1985-ben a Miss Hungary szépségverseny döntőjébe is bekerült, amit végül Molnár Csilla nyert. 

Ő Vasvári Vivien gyönyörű édesanyja: Ágnes 1985-ben egy szépségverseny döntőjébe is bekerült

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük