Hosszú Katinka anyukáján ámultunk a premieren: Barbara csinos és vagány nő

A Hosszú Katinka pályafutását bemutató dokumentumfilmet május 12-től játsszák a mozik. A premieren édesanyja is ott volt.

Hosszú Katinka édesanyja a Katinka bemutatóján
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hosszú Katinka édesanyja is jelen volt a Katinka című dokumentumfilm premierjén. Az úszónő pályafutásáról szóló alkotás díszbemutatóját május 10-én tartották az Urániában, a hazai mozik csütörtöktől vetítik.

Számos híresség felvonult az est során a vörös szőnyegen. Többek között Áder János és felesége, Csisztu Zsuzsa, Jakabos Zsuzsa és Verrasztó Evelyn is tiszteletüket tették, illetve a címszereplő szerettei sem hiányozhattak a vetítésről.

Hosszú Katinka édesanyja a Katinka bemutatóján

Vőlegényével, Gelencsér Mátéval és anyukájával is jó pár fotó készült Hosszú Katinkáról az eseményen. Utóbbi láttán ámultunk: Barbara irtó csinos, fiatalos és vagány nő, aki lépést tart az aktuális trendekkel. Laza bőrdzsekit, mintás ruhát és kalapot húzott, amelyben egyszerre volt sikkes és lezser.

Hosszú Katinka és édesanyja, Barbara a Katinka című film díszbemutatóján az Uránia moziban.
Hosszú Katinka és édesanyja, Barbara a Katinka című film díszbemutatóján az Uránia moziban.
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

Hosszú Katinka azon sztárok táborát erősíti, akik ugyan nem posztolnak mindennap a családtagjaikról, alkalomadtán megmutatják őket a rajongóknak. A matematikatanárként dolgozó anyukájával anyák napján is közzétett egy közös szelfit

A bejegyzés alapján kiderült, Barbara nem csak a divat világában mozog otthonosan, a közösségi médiától sem idegenkedik. Saját Instagram-oldallal rendelkezik, amelyre gyakran tölt fel a mindennapjait megörökítő képeket.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

A Katinka című dokumentumfilm a sportoló gyerekkorába is betekintést enged, így természetesen a családja is látható benne. Anyja még 2020 nyarán mesélt a Blikknek a portréfilm forgatásán arról, lánya már kisgyermekként nagyon céltudatos és kitartó volt. 

katinka anyja 2
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

Azt is elmondta, hiába akarta volna habos-babos, lányos ruhákba felöltöztetni, erről az álmáról gyorsan le kellett tennie.

- Újra és újra elképzeltem, milyen édesen fogom majd öltöztetni, fidres-fodros szoknyácskákba, színes masnikba, lakkcipőkbe. Katinka már kicsi korától kezdve fiús volt, hiába balettozott és fuvolázott. A kedvenc viselete a kantáros farmer és az edzőcipő volt. Külsőleg alig lehetett megkülönböztetni a fiútestvéreitől. Ráadásul természetében is fiúsnak mutatkozott. Mindig roppant határozott és önfejű volt, nem engedett beleszólást a dolgaiba.

Kajdi Csaba édesanyja

Kajdi Csaba édesanyját nem kell bemutatni az influenszer népes követőtáborának. Akik rendszeres nézői az Instagramon a Cyla-sztoriknak, jól ismerhetik Annamarit, hiszen sűrűn feltűnik fia oldalán.

Kajdi Csaba 70 fölötti édesanyja ilyen szép nő: Annamari is sztár az Instán

Kajdi Csaba édesanyja rendszeres szereplője a Cyla-sztoriknak. Hihetetlenül szoros a kapocs anya és fia között.

Elolvasom

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila

Ezt is szeretjük